Zet uw leaseauto in voor de medemens!

Juist nu kunt u uw leaseauto nuttig inzetten voor de maatschappij. Door uw oudere medemens, die tot de risicogroep voor het virus behoren, te helpen. Dat kan zijn voor uw naaste familie, buren, vrienden of kennissen. Het halen van boodschappen of medicijnen is dan bijvoorbeeld een prima mogelijkheid om te helpen in deze tijd. Mits u uiteraard vrij van klachten bent en de boodschappen uiteraard netjes voor de deur zet met de welbekende 1,5 meter afstand.

Reparatie van uw leaseauto

Is er nog een reparatie aan uw leaseauto die uitgevoerd moet worden? Of was uw auto eigenlijk al toe aan een onderhoudsbeurt? Nu is wellicht het goede moment om dit te laten doen! Onze dealerbedrijven en andere autobedrijven zijn in de meeste gevallen ook in deze tijd geopend (check dit voor de zekerheid wel even). Uiteraard worden alle maatregelen inzake de huidige gezondheidssituatie strikt gevolgd.

Winterbanden onder uw auto? Laat ze wisselen!

Heeft u winterbanden onder uw auto? Dan is nu het moment deze te laten wisselen en de afspraak hiervoor te plannen. U heeft al een persoonlijke oproep gehad voor het wisselen van de banden.  Alle partijen waarmee we samenwerken zijn gewoon geopend en nemen uiteraard alle benodigde maatregelen zodat uw veiligheid en gezondheid niet in het geding komt.

De voorjaarsschoonmaak van de auto!

Normaal schiet het er ongetwijfeld wel eens bij in: een goede schoonmaak van uw auto. Nu is echter wel het ideale moment. Geef uw auto wat extra aandacht en maak ‘m van binnen en buiten goed schoon. Heeft u kinderen? Misschien vinden ze het leuk om een handje te helpen! Vele handen maken ook licht werk :-).

Uw auto nog beter leren kennen!

Zitten er allerlei rijhulpsystemen op uw auto, maar weet u eigenlijk niet goed hoe u dit correct moet gebruiken? Pak het instructieboekje van uw auto er eens bij en neem de tijd om de auto meer eigen te maken! U kunt dit uiteraard ook direct testen door een klein rondje te rijden. Handig voor als u straks weer veel kilometers gaat maken.

Laat uw auto niet weken geheel stilstaan

De auto meerdere weken laten stilstaan is zeker niet goed voor de auto. Het is raadzaam om wekelijks wel even een stukje te rijden. Daarnaast worden de banden dan niet constant op hetzelfde stuk ‘belast’. Dat zorgt ongemerkt voor extra slijtage. Zonde!

Wij wensen u veel succes en vooral sterkte in deze moeilijke periode. Blijf gezond en zorg voor uw naasten! #SamenSterk.

TOT SLOT nog dit: net als heel Nederland zijn wij ontzettend trots op alle zorgmedewerkers en andere vitale beroepsgroepen in Nederland. Jullie houden ons land draaiende en helpen ons door deze uitdagende tijd.

Bekijk meerdere nieuwsitems

Voordelig zakelijk leasen met MKB lease voor uw bedrijf

21 mei 2024

Elektrisch de vakantie tegemoet: 10 tips voor een zorgeloze reis met uw EV

1 mei 2024

Zakelijk of privé leasen: de beste keuze voor de zzp’er

17 april 2024

Subsidieregeling elektrische bedrijfswagens