Waarom MKB Lease?

U weet precies waar u aan toe bent

De meeste MKB bedrijven hebben onvoldoende leasekennis en middelen tot hun beschikking om hun wagenpark optimaal te kunnen beheren. MKB Lease heeft deze kennis en middelen wel. We delen deze graag met u. Zo bouwt u aan een efficiënt en economisch voordelig wagenpark tegen vooraf afgesproken kosten. Naast onafhankelijk leaseadvies zorgen we uiteraard ook voor operationele ontzorging rondom uw wagenpark. Zodat u kunt focussen waar u echt goed in bent: uw eigen business!

Altijd duidelijk en een hoge klanttevredenheid

Altijd duidelijk. Dat is de slogan van MKB Lease, dé leasemaatschappij voor MKB Nederland. En dat is véél meer dan de bakker-om-de-hoek. Het MKB is namelijk het grootste deel van de bedrijvigheid in Nederland. MKB Lease biedt een compleet dienstenpakket op het gebied van leasing, of het nu gaat om operational lease, financial lease, short- of private lease. Samen met u komt MKB Lease tot de leasevorm en het leasepakket die het beste bij uw bedrijf past.

Begrijpelijk, adviserend en persoonlijk

MKB Lease onderscheidt zich door heldere, begrijpelijke voorwaarden en communicatie. Maar ook door het persoonlijke advies en contact. Zo werkt u altijd samen met een vast accountteam die uw wensen kent. Zij nemen, naar wens, diverse operationele activiteiten voor u uit handen. U hoeft alleen maar opdracht te geven tot het uitzoeken van een leaseauto en u zorgt voor ondertekening van het leasecontract. De rest regelt MKB Lease!

De belangrijke rol van feedback en klanttevredenheid

Het meten van klanttevredenheid is niet meer weg te denken uit de bedrijfscultuur van MKB Lease. Doorlopend meten we wat klanten van ons vinden en gebruiken we de feedback van onze klanten en relaties om onze service te verbeteren. Recent schreven we hier met onze partner Feedback Company nog een whitepaper over. Bekijk deze hieronder.

Bekijk whitepaper klanttevredenheid

Partnerschap

MKB Lease biedt u een partnerschap aan. U geeft daarbij aan wat uw wensen zijn en wij zorgen voor een autoregeling op maat. Vooraf maken we duidelijke afspraken, zodat u precies weet waar u aan toe bent. Verandert uw situatie? Uw Account Manager adviseert u graag, waarna wij de autoregeling voor u aanpassen.

Waarom u kiest voor MKB Lease

Als u kiest voor MKB Lease, gaan we graag een kwalitatieve en langdurige relatie met u aan. Dit bereiken we door:

  • Transparante en open communicatie, zodat we een open samenwerking creëren.
  • Een betrouwbare partner te zijn, door waar te maken wat we beloven.
  • De ontwikkelingen in de markt kritisch te volgen en hier passend op in te spelen.
  • U proactief en persoonlijk advies te geven zodat uw wagenpark duurzaam en kostenbewust is en blijft.

Bekijk het aanbod leaseauto’s van MKB Lease

Bij vragen neem direct contact met ons op

Bekijk aanbod

Graag direct en persoonlijk contact?

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)