Services van MKB Lease

Naast de diverse leasevormen zijn er ook diverse services die wij bieden om leasen makkelijker te maken en om alle gemak te bieden. Deze services breiden we uiteraard ook uit als de tijd hierom vraagt. Zo kunnen wij u goed en persoonlijk helpen.

 

Op deze pagina lees je alles over:

Leasezeker

Een leasecontract wordt vaak voor een periode van 3 jaar of langer afgesloten. Een lange periode waarin veel kan wijzigen, dus ook het jaarlijkse kilometrage. Als de afwijking van het jaarkilometrage minder dan 15% blijft, worden meer- en minderkilometers tegen het overeengekomen gelijke meer- en minderkilometertarief verrekend. Wanneer de afwijking meer dan 15% bedraagt, wordt het leasecontract aangepast waardoor het leasetarief wijzigt.

Vindt u het moeilijk om vooraf een inschatting te maken van het juiste jaarkilometrage? Dan biedt LeaseZeker in één oogopslag de leasetarieven op basis van verschillende looptijden en jaarkilometrages. Hierdoor is een kilometerafrekening nooit meer een verrassing.

In hiernaast getoonde matrix ziet u een voorbeeld van een afgesloten contract van 36 maanden en 30.000 km per jaar. In de vakken staan de tariefverschillen bij afwijkende looptijd en/of kilometrage. Als aan het einde van de contractperiode van 36 maanden blijkt dat u 20.000 km per jaar heeft gereden, ontvangt u 36 x € 40,- = € 1.440,- terug.

Verzekering: altijd goed geregeld

MKB Lease verzekert uw wagenpark met een zeer complete dekking. De voordelen op een rij:

  • De afhandeling van verzekeringskwesties nemen wij volledig uit handen
  • Schade wordt professioneel en volgens fabrieksvoorschriften hersteld.
  • Als aan het eind van de contractperiode geen schade is ontstaan (niet verhaalbaar), ontvangt de leasenemer een bonus die kan oplopen tot € 454,- per auto.
  • In geval van een niet verhaalbare schade, voorruitvervanging, diefstal en inbraak geldt het eigen risico. Uw werkgever kiest daarbij uit een eigen risico van: € 135,- / € 300,- / € 500,-.
  • Bij voorruitreparatie betaalt u geen eigen risico.
  • Standaard inbegrepen zijn een rechtsbijstandverzekering voor alle materiële schade en een ongevallenverzekering voor inzittenden.

Lees de volledige verzekeringsvoorwaarden eenvoudig online.

Vakantieauto

Leaset u een auto die aan alle eisen voldoet voor woon-werkverkeer, maar niet voor uw vakantiereis? Wilt u meer ruimte of liever een andere brandstof rijden om kilometers te kunnen maken. Wij bieden u de vakantieauto regeling. U kiest dan in een bepaalde periode een huurauto via MKB Rent. Een auto die u relaxed naar uw vakantiebestemming brengt. Neem er gerust contact over op.

Vervangend vervoer

Vervangende personenauto in Nederland
Heeft u recht op een vervangende auto in uw leasecontract binnen Nederland, dan dekken wij deze kosten als de reparatieduur langer dan 1 werkdag in beslag neemt.

Vervangende personenauto in het buitenland
Heeft u in heel Europa recht op een vervangende auto binnen uw leasecontract? Dan dekken wij deze kosten als de reparatieduur langer dan 2 werkdagen in beslag neemt.
Wilt u direct, dus bijvoorbeeld ook binnen 1 dag, vervangend vervoer? Dan verzorgen we dat uiteraard ook. Vraag naar de voorwaarden.

Vervangende bestelauto
Wilt u vervangend vervoer in uw leasecontract opnemen bij uw bestelauto? Vraag ons dan naar de individuele voorwaarden.

Mobiliteitspas

Met behulp van de brandstofpas, tegenwoordig vaak mobiliteitspas genoemd, krijgt de wagenparkbeheerder inzicht in het rijgedrag van de leaserijders. Inclusief tools die gemak bieden en tijdsbesparend werken. MKB Lease biedt allerlei varianten mobiliteitspassen. Zo kan er naast tanken / laden, bijvoorbeeld ook gekozen worden voor aanvullende modules als:

  • Parkeren
  • Auto wassen
  • Openbaar vervoer
  • Enzovoorts

Meer informatie voor de wagenparkbeheerder
De leaserijder maakt eenvoudig gebruik van de diensten die ingeschakeld zijn door de wagenparkbeheerder.

Beheer van leasecontracten

Naast dat we de traditionele leasevormen bieden, kunt u er ook voor kiezen om alleen het operationele beheer van leasecontracten bij MKB Lease onder te brengen. Wat betekent dat concreet? Wij nemen al uw operationele taken over rondom bijvoorbeeld onderhoud, banden en meer. Hierbij verzorgt u zelf de financiering. Een contract op maat met uw wensen. Wij geven u daarin advies en werken het uit. Zelfs het bewaken en uitvoeren van uw autoregeling behoort tot de mogelijkheden. Vervolgens opereert uw vaste MKB Lease medewerker binnen de kaders die u heeft aangegeven.

Wilt u ook meer informatie hierover?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)