Occasion lease

Voordelig operational- of financial leasen van een tweedehands auto

Occasion lease van een auto betekent dat u een gebruikte auto, ook wel occasion genoemd, zakelijk gaat leasen. Het gaat daarbij vaak om een auto die een relatief laag aantal kilometers heeft gereden en qua leeftijd nog ‘jong’ is. Meestal niet ouder dan drie tot vier jaar. Een occasion leaseauto is technisch altijd in goede staat en ziet er verzorgd uit. Afhankelijk van uw voorkeur bieden we een occasion leaseauto aan op basis van operational lease of financial lease.

MKB Lease heeft altijd een occasion die bij uw wensen past
Al jaar en dag is MKB Lease gespecialiseerd in occasions. Wij zijn namelijk onderdeel van Emil Frey Nederland, waar ook tientallen dealerbedrijven onderdeel van uitmaken. Bij al die bedrijven staan duizenden occasions die per direct beschikbaar zijn. Onze occasion lease specialisten vinden razendsnel de auto die bij uw wensen past. Desgewenst wordt die ook op locatie bij u afgeleverd. En niet onbelangrijk: een occasion leaseauto staat er altijd strak bij. Wij zorgen dat de auto schoon, gepoetst en netjes onderhouden bij u geleverd wordt. Zo geniet u van onbezorgde mobiliteit, net als bij een nieuwe leaseauto. Maar tegen een scherper tarief en razendsnel geregeld.

 

Bekijk alle occasion lease auto's

Waarom kiezen voor occasion lease?

Als u op korte termijn een auto nodig heeft en het niet erg vindt om een tweedehands auto te leasen, dan is occasion lease een interessante optie. Een bijkomend voordeel is dat een occasion leaseauto vaak een scherp tarief heeft ten opzichte van een vergelijkbare nieuwe auto. Houd er wel rekening mee dat het aanbod beperkt is en dat het principe weg is weg geldt. Ziet u een interessante auto, dan is het raadzaam om snel contact met ons op te nemen.

Neem contact op
Occasion lease
voordelen en nadelen occasion lease auto's

Voordelen en nadelen van occasion leaseauto’s

Er zijn diverse voordelen en nadelen verbonden aan occasion leaseauto’s. Hieronder vindt u een overzicht van de belangrijkste voordelen en nadelen.

Voordelen:

 • De auto is snel beschikbaar, meestal binnen maximaal enkele weken;
 • Korte en flexibele looptijd van het leasecontract;
 • Profiteer in sommige gevallen van een gunstige bijtelling;
 • Altijd een goede, nette auto;
 • Een scherp tarief ten opzichte van een nieuwe leaseauto.

Nadelen:

 • Beperkte keuze in auto’s;
 • Geen ruime bedenktijd mogelijk. Als een auto weg is, dan is deze weg;
 • Mogelijk lichte gebruikssporen op de auto.

Bekijk alle occasion lease auto's

Voorraad MKB Lease

Het komt geregeld voor dat we auto’s terug krijgen van minder dan drie jaar oud of nog jonger. Dat kan om uiteenlopende redenen zijn. Nadat we deze auto’s uitvoerig hebben gecheckt qua  technische staat, maken we deze weer klaar voor een volgende ‘eigenaar’. Ons eigen occasionlease aanbod is te bekijken bij onze locatie in Amersfoort. Al binnen ongeveer 2 weken kun je in deze auto’s wegrijden. Afhankelijk van de leeftijd van de auto en het aantal ermee gereden kilometers, kunt u deze auto’s vaak nog voor meerdere jaren leasen.

Via operational lease of financial lease. Liever een relatief korte looptijd van bijvoorbeeld 12 maanden? Ook dat behoort tot de mogelijkheden. Geef het aan bij de offerte aanvraag. Houd er wel altijd rekening mee dat een occasion lichte gebruikerssporen heeft. Als u daar geen moeite mee heeft, kijk dan zeker naar het aanbod.

 • Binnen 2 weken rijden
 • Meerdere jaren leasen
 • Korte looptijd mogelijk
Bekijk occasion aanbiedingen
voorraad occasion lease

Meer occasion lease aanbod bij onze dealer-zusterbedrijven

Er is een grote kans dat uw favoriete auto niet tussen de boven genoemde occasion aanbiedingen staat. Logisch, want er zijn natuurlijk veel meer merken en modellen auto’s. Gelukkig maakt MKB Lease onderdeel uit van de Emil Frey groep, waaronder ook tientallen dealerbedrijven vallen. Deze bedrijven hebben een nog veel groter aanbod occasions, die MKB Lease ook aanbiedt in combinatie met leasing.

Of het nu om operational lease of financial lease gaat, wij vinden de passende oplossing. Er zijn altijd duizenden auto’s beschikbaar. Binnen maximaal 4 weken rijdt u ook hier al in een nieuwe  auto in de meeste gevallen. U vindt het totale aanbod op onze nieuwe website mkboccasionlease.nl. Naast occasion lease auto’s staan er ook nieuwe auto’s die al op kenteken staan. Snel leverbaar, naar dus ook helemaal nieuw. Neem een kijkje op de website en vind uw favoriete auto.

 • Ruim aanbod merken en modellen
 • Binnen maximaal 4 weken rijden
 • Naast occasions ook nieuwe auto’s
Bekijk totale occasionaanbod

Wilt u ook meer informatie over deze leasevorm?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)