Occasion lease

Occasion lease – voordelig een 2e hands auto operational leasen

Occasion lease van een auto betekent dat u een gebruikte auto, ook wel occasion genoemd, zakelijk gaat leasen. Het gaat daarbij vaak om een auto die een relatief laag aantal kilometers heeft gereden en qua leeftijd nog ‘jong’ is. Meestal niet ouder dan drie tot vier jaar. Een occasion leaseauto is technisch altijd in goede staat en ziet er gewoon verzorgd uit. Wij zorgen dat de auto er schoon, gepoetst en netjes onderhouden bij staat zodat u geniet van onbezorgde mobiliteit. Goed om te weten is dat we een occasion lease auto altijd op basis van operational lease inzetten.

Bekijk alle occasion lease auto's

Wanneer kiest u voor Occasion lease?

Zoekt u op korte termijn een leaseauto? En vindt u het niet erg als dat eventueel een tweedehands auto is? Dan is occasion lease al een interessante optie. Bijkomend voordeel daarbij is dat een occasian leaseauto een scherp tarief heeft ten opzichte van een vergelijkbare nieuwe auto. Bent u in de markt voor occasion lease, dan is het wel goed om te weten dat u afhankelijk bent van een beperkt aanbod. Daarbij geldt uiteraard ook weg = weg. Ziet u een interessante auto, dan is het raadzaam om snel contact op te nemen.

Neem contact op

De voordelen en nadelen van een Occasion leaseauto

Hierboven noemen we al een aantal voordelen van een occasion leaseauto. Graag vertellen we je alle voordelen en nadelen die je aan een occasion leaseauto kunt bedenken. Zo maak je een weloverwogen keuze.

Voordelen:

  • De auto is snel beschikbaar, meestal binnen maximaal enkele weken
  • Korte en flexibele looptijd van het leasecontract
  • Profiteer in sommige gevallen van een gunstige bijtelling
  • Altijd een goede, nette auto.
  • Een scherp tarief ten opzichte van een nieuwe leaseauto

Nadelen:

  • Beperkte keuze in auto’s.
  • Geen ruime bedenktijd mogelijk. Als een auto weg is, dan is ie helaas ook weg.
  • Houd rekening met lichte gebruikssporen.

Actuele occasion lease aanbod

MKB Lease heeft altijd occasion leaseauto’s beschikbaar. Bekijk nu ons actuele aanbod en vraag direct meer informatie aan.

Staat uw voorkeursauto er niet bij? Binnen onze organisatie werken we met vele zuster dealerbedrijven die duizenden auto’s op voorraad hebben staan. Daardoor vinden we samen met u altijd de occasion die bij u past! Neem contact met ons op voor uw favoriete occasion.

 

Bekijk het aanbod

Wilt u ook meer informatie over deze leasevorm?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)