Leasevormen

voor een zakelijke lease auto

Heeft u de keuze gemaakt om een auto of auto’s te gaan leasen? Dan is het goed om te weten welke leasevorm het beste past bij uw bedrijf en situatie. MKB Lease biedt u passende leasevormen aan om te ontzorgen. U kunt bij ons terecht voor de bekende leasevormen operational lease en financial lease. Wij hebben de verschillen tussen operational lease en financial lease voor u op een rij gezet. Ook bieden wij u een shortlease variant. Naast zakelijk leasen (waarbij u eenvoudig de bijtelling kunt berekenen) heeft u bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor privé leasen.

Heeft u alles gelezen over de diverse leasevormen? Dan weet u hopelijk wat het beste voor u is. Heeft u toch nog vragen? Dan staan onze Account Managers uiteraard voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

Neem contact opBekijk onze leaseauto's
Operational lease

Operational lease

Eén van de bekendste leasevormen is operational lease. De leasevorm operational lease betekent risicoloos leasen van een auto. U leaset namelijk voor een vast all-in maandbedrag en MKB Lease ontzorgt u geheel.

Over operational lease
Financial lease

Financial lease

Bij financial lease wordt u eigenaar van uw wagenpark na het voldoen van de laatste leasetermijn. De te betalen maandtermijnen bestaan enkel uit aflossing en rente. Ontdek nu of financial lease van uw auto of auto’s bij uw organisatie past.

Over financial lease
Shortlease

Shortlease

Zoekt u wat meer flexibiliteit en dus een leaseauto voor een korte periode? Dan biedt shortlease een uitkomst. U leaset een auto voor een relatief korte tijd, maximaal 12 maanden, waardoor u flexibel blijft in uw keuzes.

Over Shortlease

Flexlease en occasion lease

Bent u op zoek naar een stukje flexibiliteit in mobiliteit? Dat is in deze tijd heel erg logisch! Juist daarom hebben we allerlei flexlease oplossingen zodat u extra zekerheid heeft. Een voorbeeld van een flexlease oplossing is bijvoorbeeld het leasen van een occasion voor een relatief korte periode. Bekijk nu wat occasion lease van MKB Lease inhoudt.

Meer over Flexlease
Sale & lease back

Sale & lease back

Sale & lease back betekent dat uw wagenpark aan MKB Lease wordt verkocht en u de auto’s vervolgens weer terug leaset. Hier verkrijgt u extra kapitaal en wordt u mobiliteit geheel geregeld door MKB Lease.

Over sale & lease back
Private lease

Private lease

Private lease is een leasevorm die u als particuliere rijder zorgeloos laat rijden. U betaalt een vast maandbedrag en rijdt een nieuwe auto. Enkel de kosten van de brandstof komen voor uw rekening. Private lease is zeer populair, mede gevoed doordat steeds meer bedrijven een mobiliteitsbudget aan werknemers bieden.

Private Lease
Services van MKB Lease

Services van MKB Lease

Naast de leasevormen zijn er ook diverse services die wij bieden om leasen makkelijker te maken en om u alle gemak te bieden. Deze services breiden we uiteraard ook uit als de tijd hierom vraagt. Zo kunnen wij u goed en persoonlijk helpen.

Onze services

Gericht advies over leasevormen?

Twijfelt u sterk over welke leasevorm goed is voor uw bedrijf in combinatie met de auto’s die u nodig heeft? Wij begrijpen dat het een lastige keuze kan zijn. Daarom adviseren wij u graag over wat het beste is voor uw situatie. Een combinatie van leasevormen kan ook een prima oplossing zijn. Wij vertellen u er meer over. Neem contact met ons op!

Neem contact op

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Bekijk onze brochure en ontdek de voordelen van MKB Lease.

Geïnteresseerd in een samenwerking of meer informatie?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)