Leasevormen zakelijke lease auto

Heeft u de keuze gemaakt om een auto of auto’s te gaan leasen? Dan is het goed om te weten welke leasevorm het beste past bij uw bedrijf en situatie. MKB Lease biedt u passende leasevormen aan om te ontzorgen. U kunt bij ons terecht voor de bekende leasevormen operational lease en financial lease. Wij hebben de verschillen tussen operational lease en financial lease voor u op een rij gezet. Ook bieden wij u een shortlease variant. Naast zakelijk leasen heeft u bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor privé leasen.

Heeft u alles gelezen over de diverse leasevormen? Dan weet u hopelijk wat het beste voor u is. Heeft u toch nog vragen? Dan staan onze Account Managers uiteraard voor u klaar. Neem gerust contact met ons op.

Operational lease

Eén van bekendste leasevormen is operational lease. De leasevorm operational lease betekent risicoloos leasen van een auto. U leaset voor een vast all-in maandbedrag en MKB Lease ontzorgt u geheel.

Meer informatie

Financial lease

Bij financial lease wordt u eigenaar van uw wagenpark. De te betalen maandtermijnen bestaan enkel uit aflossing en rente. Ontdek nu of financial lease van uw auto of auto’s bij uw organisatie past.

Meer informatie

Shortlease

Zoekt u een leaseauto voor een korte periode? Dan biedt shortlease een uitkomst. U leaset een auto voor een korte tijd, maximaal 12 maanden, waardoor u flexibel blijft in uw keuzes.

Meer informatie

Sale & lease back

Sale & lease back betekent dat uw wagenpark aan MKB Lease wordt verkocht en u de auto’s vervolgens weer terug leaset. Hier verkrijgt u extra kapitaal en wordt u mobiliteit geheel geregeld door MKB Lease.

Meer informatie

Private lease

Private lease is een leasevorm zonder zorgen. U betaalt een vast maandbedrag en rijdt een nieuwe auto. Enkel de kosten van de brandstof komen voor uw rekening.

Meer informatie

Services van MKB Lease

Naast de diverse leasevormen zijn er ook diverse services die wij bieden om leasen makkelijker te maken en om alle gemak te bieden. Deze services breiden we uiteraard ook uit als de tijd hierom vraagt. Zo kunnen wij u goed en persoonlijk helpen.

Meer informatie

Meer weten over een leasevorm?

Onze zakelijke lease specialisten staan voor u klaar!

Onze services

Graag direct en persoonlijk contact?

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Meer informatie en advies

Misschien zijn onderstaande punten wel interessant voor u.

Onze voordelen

  • Echt persoonlijk advies!
  • Leasecontract op maat
  • Glasheldere voorwaarden
Contact ons
Joffrey Meerdink

Heeft u vragen?

Ik kom gerust bij uw bedrijf langs.

Joffrey Meerdink Zakelijke lease specialist Bel mij
Mail mij