Zakelijk leasebudget: welke auto past bij leasebudgetten tot € 1.000,-?

Als u te maken krijgt met zakelijke auto leasing, dan is van belang om te weten wat uw leasebudget is waarvoor u een leaseauto kunt kiezen. Op deze pagina nemen we u mee door de verschillende aspecten van het leasebudget. Ook vindt u een duidelijk overzicht wat u met welk operationeel leasebudget kunt leasen. Zo krijgt u een indicatie welk soort auto past bij het voor u beschikbare leasebudget. Alle genoemde budgetten zijn gebaseerd op een 60 maanden looptijd en een jaarkilometrage van 15.000 km.

 Benieuwd naar ons totale aanbod leaseauto’s? Bekijk hier alle leaseauto’s en filter eenvoudig op bijvoorbeeld merk, model, brandstof en transmissie.

Leasebudget tussen € 300,- en € 400,-

Heeft u te maken met een relatief klein leasebudget van ongeveer € 300,- tot € 400,- per maand (excl. btw en brandstof)? Dat heeft u een relatief klein aantal opties om een auto zakelijk te leasen. Zeker omdat het kleinste segment auto’s steeds verder uitdunt. Hieronder wat voorbeelden van leaseauto modellen die binnen dit budget passen:

Mitsubishi Space Star
Hyundai i10
KIA Picanto
Dacia Duster
Opel Corsa
Mitsubishi Colt

Bekijk het aanbod

Leasebudget tussen € 400,- en € 550,-

Is het beschikbaar leasebudget wat hoger, in de categorie tussen de € 400,- en € 550,- per maand (excl. btw en brandstof) bij benadering? Dan zijn er veel meer mogelijkheden om zakelijk te leasen. Denk daarbij aan het B-segment auto’s maar ook compact SUV’s komen daarmee meer binnen handbereik.  Zomaar wat voorbeelden van auto’s die passen binnen dit leasebudget:

• Peugeot 208 en 308 
Nissan Juke
Hyundai KONA
Dacia Jogger
Kia Stonic
Opel Astra
Citroen C4

Bekijk het aanbod

Leasebudget tussen € 550,- en € 700,-

Een gangbaar leasebudget in de categorie € 550,- tot € 700,- per maand excl. btw. Hiervoor kies je uit een breed aantal middenklasse auto’s van populaire merken zoals Skoda, Seat, Renault, Peugeot enzovoorts. We hebben een aantal mogelijke keuzes voor je opgesomd:

Nissan Ariya
Toyota Corolla
Hyundai Tucson
Citroen C4 X
BMW 1-serie
Opel Grandland
Kia Niro
Volkswagen ID.5
Peugeot 5008
Skoda Enyaq

Bekijk het aanbod

Ontvang lease advies aan de hand van uw leasebudget

Leasebudget tussen € 700,- en € 850,-

Ook binnen deze categorie bieden we veel leaseauto’s aan, het is een veel gekozen budget voor zakelijke leasing. Zomaar wat optionele auto’s om te kiezen:

Peugeot 3008 PHEV
BMW X1
Xpeng P7
Citroen C5 X
Audi A4
Volkswagen Tiguan
Skoda Enyaq Coupé
NIssan X-Trail

Bekijk het aanbod

Leasebudget van meer dan € 850,-

Heeft u een leasebudget van meer dan € 850,- per maand, exclusief btw en brandstof, tot uw beschikking? Ook dan hebben wij volop keuze voor u. Wij helpen en adviseren u graag persoonlijk om tot een goede keuze te komen. Zomaar een greep uit wat modellen waar u uit kunt kiezen met zo’n mooi groot leasebudget:

• BMW 5-Touring of i4
Audi Q5
Kia EV9
Volkswagen ID.7
Xpeng G9

Neem direct contact met ons op. Wij adviseren u graag voor bijpassende modellen voor uw budget. Uiteraard kunt u ook naar onze leaseconfigurator gaan.

Bekijk het aanbod

Componenten van een zakelijk leasebudget

De maandelijkse leaseprijs, ofwel uw leaseautobudget, is het bedrag dat u maandelijks betaalt voor het gebruiken van de leaseauto. Daarbij gaan we uit van operationele autolease. Daarbij zijn onder andere afschrijvingskosten, rente en kosten voor onderhoud en allrisk verzekering inbegrepen. De basis van de leaseprijsberekening is verder de verwachte restwaarde aan het einde van de leaseperiode. Ook is de looptijd van het leasecontract van invloed.

Is het voor u leasebudget inclusief brandstof of exclusief? Het is belangrijk om dit vooraf duidelijk te hebben. In de meeste gevallen ontvangt u van uw werkgever een brandstofpas om te tanken en is het leasebudget exclusief brandstof. Controleer dit wel goed, zodat u niet voor onverwachte verrassingen komt te staan.

Meer weten over zakelijk leasen?

Lees nu verder

Auto aanbod passend bij uw leasebudget

Uiteraard helpen onze leasespecialisten u graag welke typen auto’s bij uw beschikbare leasebudget passen. Uiteraard uitgaande van full operational lease. Om het makkelijker te maken hebben we alvast een aantal vaste categorieën van leasebudgetten gemaakt, met daarbij passende auto’s. Zo krijgt u een eerste beeld van de mogelijkheden van een leasebudget. Dit zijn wel indicaties, alles hangt af van hoe de auto exact is uitgevoerd. Hoe luxer en completer de auto is uitgerust, hoe hoger ook het leasebudget.

Conclusie leasebudget

Het berekenen en optimaliseren van uw zakelijk leasebudget is geen eenvoudige taak, maar met de juiste kennis en aanpak kunt u aanzienlijke besparingen realiseren. Door te begrijpen wat de componenten van een leasebudget zijn, hoe u het kunt berekenen, en hoe u het kunt optimaliseren, bent u beter uitgerust om de juiste beslissingen te nemen voor uw bedrijf.

Het beheren van uw leasebudget op een verantwoorde manier kan bijdragen aan de algehele financiële gezondheid van uw onderneming en u helpen uw zakelijke doelstellingen te bereiken.

Wilt u meer weten over onze werkwijze?

Bekijk onze brochure en ontdek de voordelen van MKB Lease.

Wilt u ook meer informatie hierover?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)