Flexlease

Flexibel leasen met nét wat meer zekerheid!

Flexlease. Dat staat voor flexibiliteit in het leasen van auto’s en bedrijfswagens. Iets wat in deze tijd steeds belangrijker is voor bedrijven. Want hoe ziet het er over een jaar uit? Welke mobiliteit kan ik aanbieden aan tijdelijke krachten of wanneer ik snel een auto nodig heb? En wat als ik het lastig vind om mijn jaarlijkse kilometers in te schatten?

Met flexibele mobiliteit bieden we oplossingen om bijvoorbeeld voor een kortere periode te leasen. Maar denk bijvoorbeeld ook aan het kosteloos voortijdig inleveren van een leaseauto. Flexibiliteit kan ook zitten in de vorm van zakelijke lease die u kiest. Bijvoorbeeld door het inzetten van meerdere leasevormen of een combinatie van leaseproducten. MKB Lease denkt graag met u als MKB-er of zzp-er mee, zodat u kunt focussen op waar u goed in bent: uw eigen core business!

Bekijk lease auto'sVraag leaseadvies aan
Wat is flexlease?

Wat is flexlease?

Flexibel betekent dat je zaken makkelijk kunt aanpassen en bijsturen. En dat is precies wat we belangrijk vinden bij MKB Lease. Zodat u altijd in control blijft. Zo is het mogelijk om tussentijds de kilometrage aan te passen aan de actuele situatie. Verder kunt u optioneel kiezen voor het tussentijds beëindigen van het leasecontract als de situatie daarom vraagt. En dat alles uiteraard voor een vast totaalbedrag per maand, zodat u weet waar u aan toe bent. Overzichtelijk en duidelijk!

Bekijk alle leasevormen
Onbezorgd op weg

Onbezorgd op weg

Gaat u net als vele andere MKB-ers en zzp-ers in Nederland voor operationele lease? Dan weet u zeker dat alles inbegrepen is rondom de auto. MKB Lease neemt u dan de operationele zorg rondom de leaseauto uit handen. Alle essentiële punten rond de auto zijn geregeld: denk aan een allriskverzekering inclusief ongevallen inzitten, 24/7 pechhulp, onderhoud, banden en vervangend vervoer na 24 uur. Zodat u als zakelijke rijder altijd onbezorgd op weg bent!

Over operational lease
Lease voorwaarden

Lease voorwaarden

Flexibiliteit geeft u een veiliger gevoel. Dat is belangrijk en geeft u meer zekerheid. De keerzijde is dat flexibel leasen niet de goedkoopste manier van zakelijk leasen is, kijkend naar de maandelijkse kosten voor de auto. Een kortere looptijd van het leasecontract, een tussentijdse inleverregeling enzovoorts zijn aspecten die het maandelijkse leasebedrag doen stijgen ten opzichte van bijvoorbeeld een langere looptijd.

Benieuwd naar de kosten?

Heeft u vragen of interesse in flexlease?

Onze leasespecialisten staan voor u klaar!

Occasion lease of voorraad auto

Binnen enkele weken al in een auto stappen is ook een vorm van flexibiliteit waar u naar op zoek kunt zijn. Veel nieuwe auto’s hebben een levertijd van minimaal enkele maanden. Voor u kan dat te lang zijn. U verlangt nu mobiliteit! Gelukkig zijn daar voldoende mogelijkheden voor.

Zo heeft MKB Lease altijd een aanbod occasion leaseauto’s die snel beschikbaar zijn. Maar dat niet alleen: in samenwerking met ons eigen dealernetwerk hebben we ook de beschikking over een ruim aantal voorraad auto’s die klaar staan. Vaak zelfs nieuwe auto’s.

Occasion lease aanbod

Shortlease

Shortlease is een leasevorm voor een periode korter dan 12 maanden. Voor een korte periode maakt u gebruikt van een leaseauto. Deze leasevorm lijkt bijna op het huren van een auto, maar dan voor een langere periode. MKB Lease heeft altijd een aanbod shortlease personenauto’s en bedrijfswagens. Diverse modellen, afmetingen en klassen zijn direct beschikbaar.

Lees over shortlease
Leasezeker

Leasezeker

Met leasezeker heeft u 100% inzicht in wat het leasetarief doet wanneer u wijzigt qua jaarkilometrage. Dit is vooral handig om mee te nemen in uw leasecontract wanneer u vooraf lastig kunt zeggen hoeveel kilometers u per jaar gaat rijden. De Leasezeker matrix biedt dan uitkomst.

Meer over leasezeker
Vakantieauto

Vakantieauto

Voor een korte periode een (grotere) vakantieauto nodig? Of in plaats van een elektrische auto tijdens uw vakantie een benzine auto rijden? Het kan! Want ook dat is flexibiliteit van MKB Lease. Wij adviseren u graag en helpen de passende auto voor uw vakantieperiode te vinden!

Over vakantieauto
Vervangend vervoer

Vervangend vervoer

Vervangend vervoer is standaard inbegrepen bij full operationele leasecontracten van MKB Lease. U wilt toch ook altijd mobiel blijven als er iets aan de hand is met uw eigen auto? Bij vervangend vervoer streven we er altijd naar om een auto in een gelijkwaardige klasse aan te bieden!

Meer over vervangend vervoer

Veelgestelde vragen over flexlease

Kunnen jullie rekening houden met de kleur?

Overal is rekening mee te houden, dus ook met de kleur van de auto. Flexibiliteit zit vooral in de afspraken die je met elkaar maakt rondom het leasecontract.

Hoe flexibel is flexlease van MKB Lease?

Het gaat zover als u wilt. Wilt u tussentijds kunnen inleveren? Of wijzigingen kunnen aanbrengen in uw kilometrage? U bepaalt en geeft ons de richting aan! Dan zorgen wij dat het inbegrepen is in uw leasecontract. Dit doen we met maatwerk producten zoals leasezeker. Lees er bovenstaand meer over.

Wat is inbegrepen in de kosten?

Gaat u voor een full operational lease? Dan weet ik altijd zeker dat het product compleet is. Alles rondom mobiliteit is geregeld. Van verzekering tot wegenbelasting en van onderhoud en banden tot aan vervangend vervoer.

Wanneer kan ik de auto rijden?

Flexibiliteit in het leaseproduct is enerzijds een onderwerp. Maar snelheid kan ook belangrijk zijn. Soms heeft u binnen enkele dagen al een leaseauto nodig. Ook dat kan! Via bijvoorbeeld occasion lease of via een voorraadauto uit ons dealernetwerk. Mogelijkheden genoeg zodat u snel in kunt stappen!

Wanneer kom ik in aanmerking voor een flexlease contract?

Iedereen kan Flexibel leasen. Of u nu een MKB-bedrijf runt of dat u een zzp-er bent. Uiteraard is het altijd wel afhankelijk van financiële beoordeling van uw organisatie. In overleg met u proberen we altijd tot een passende oplossing te komen.

Geïnteresseerd in een samenwerking of meer informatie?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)