Bedrijfswagen leasen

Bent u op zoek naar een betrouwbare bedrijfswagen, ook wel bestelauto of bedrijfsauto genoemd, die u kunt leasen? De bedrijfsauto die een verlengstuk van uw onderneming is? De bedrijfswagen die nodig is om uw werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren? De bedrijfswagen die qua uitstraling past bij uw onderneming? MKB Lease helpt u graag om de juiste bedrijfswagen uit te zoeken. De inrichting in de bedrijfswagen en de belettering. Daarnaast biedt MKB Lease diverse leasevormen aan, die passen binnen uw onderneming. Kortom MKB Lease zorgt dat de auto turn-key bij u afgeleverd wordt.

Stel uw eigen bestelbus of bedrijfswagen samen, vraag nu snel een offerte aan via onderstaande contactformulier. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.

Vraag offerte aan

Leasevormen voor uw bedrijfswagen

U kiest voor het leasen van een bedrijfswagen tussen de leasevormen operational lease en financial lease. Hieronder leggen wij de verschillen tussen de beide leasevormen uit.

Financial lease voor uw bedrijfswagen

Een bedrijfswagen leasen kan in de vorm van financial lease. Financial lease is een leasevorm die u het beste kunt vergelijken met een lening. U betaalt de auto in termijnen af aan de leasemaatschappij. Op deze manier hoeft u geen grote investering te doen om in een mooie bedrijfsauto te rijden. U betaalt per maand een vast bedrag. Na het voldoen van de laatste leasetermijn bent u bovendien volledig eigenaar van de auto.

Full operational lease voor uw bedrijfswagen

Het leasen van een bedrijfswagen kan ook in de vorm van full operational lease. Als u kiest voor operational lease, betaalt u een vast bedrag per maand voor het leasen van uw bedrijfswagen. In dit bedrag zitten alle afgesproken kosten voor de auto. Kosten die hier onder andere bij inbegrepen zitten zijn reparatie, onderhoud, verzekering, voorschot op brandstofkosten en schadeafhandeling. U weet dus precies waar u maandelijks aan toe bent en er komen geen extra kosten meer bij voor uw bedrijfsauto of bestelbus.

Vraag offerte aan

Shortlease bedrijfswagen

Heeft u een bestelauto nodig voor een korte periode van bijvoorbeeld een maand, kwartaal of halfjaar? Dan biedt shortlease van MKB Lease de uitkomst. Wij bieden een ruim assortiment shortlease bedrijfswagens aan tegen scherpe tarieven. Of het nu gaat om een kleine bedrijfsauto of een grote bakwagen met een laadklep, MKB Lease heeft een passende oplossing.

Merken en modellen bedrijfswagens

U kunt verschillende merken en modellen leasen als u nadenkt over het leasen van een bedrijfsauto. Alle merken en modellen hebben hun eigen kenmerken en voordelen. Uiteraard zit er voor een groot deel ook uw eigen persoonlijke voorkeur bij. U heeft misschien voorkeur voor Renault bedrijfswagens of goede verhalen gehoord over bestelbussen van Volkswagen. De meeste geleasete merken die de relaties van MKB Lease leasen zijn:

 • Volkswagen
 • Mercedes
 • Renault
 • Peugeot
 • Citroën
 • Fiat
 • Ford

Neem contact met ons op!

Meer weten over welke leasevorm bij uw past?

Neem dan contact ons op.

Elektrische bedrijfswagen leasen

Naast de keuze voor een leasevorm heeft u ook nog de keuze of u voor een elektrische bedrijfswagen gaat. Er zitten een heel aantal voordelen aan het leasen van een elektrische bestelauto. We zetten de belangrijkste voordelen van een elektrische bedrijfsauto voor u op een rij:

 • Steden voeren steeds meer groene milieuzones in. Vanaf 2025 mogen bijvoorbeeld in gedeeltes van Amsterdam alleen uitstootvrije bedrijfswagens rijden.
 • U kunt overal uw bedrijfswagen opladen, waar u maar wilt. Bij uw huis, bij u op kantoor of een laadpaal bij een tankstation.
 • Een elektrische bestelbus of bedrijfswagen is beter voor het milieu en ons klimaat. Elektrische auto’s stoten minder CO2 uit dan gewone auto’s.
 • Elektrisch rijden heeft financiële voordelen. U betaalt minder wegenbelasting en heeft een lagere bijtelling.
 • Een elektrische auto vergt minder onderhoud.

Vraag bedrijfswagen offerte aan

 • Gewenste leasevorm:
 • Gewenste looptijd in maanden:
 • Door op 'versturen' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.