Bedrijfswagen leasen

Bent u op zoek naar een betrouwbare bedrijfswagen om te leasen? Dé bedrijfswagen die een verlengstuk is van uw onderneming, die nodig is om uw werkzaamheden goed te kunnen uitvoeren en die qua uitstraling past bij uw onderneming? MKB Lease helpt u graag om de juiste bedrijfsauto of bestelauto te leasen.

Wat kunt u verwachten bij het leasen van een bedrijfswagen via MKB Lease?

 • Wij denken mee over de beste auto voor uw onderneming.
 • Wij regelen wij de inbouw/ombouw van de bedrijfswagen.
 • Wij regelen de belettering.
 • Wij adviseren over de beste leasevorm voor uw onderneming.
 • Wij leveren uw bedrijfsauto turn-key bij u af.

En heeft u al eens nagedacht over het leasen een elektrische bedrijfsauto met subsidie? Lees er hieronder meer over.

Stel uw eigen bestelbus of bedrijfswagen samen, vraag nu snel een vrijblijvende offerte aan. We nemen dan binnen 1 werkdag contact met u op.

Vraag offerte aan

Leasevormen voor uw bedrijfswagen

Bij het leasen van een bedrijfsauto kunt u kiezen tussen de leasevormen: Financial lease, Operational lease of Shortlease. Lees gauw verder, hieronder leggen wij de verschillen tussen de beide leasevormen uit.

Financial lease voor uw bedrijfswagen

Een bedrijfsauto leasen kan in de vorm van financial lease. Financial lease is een leasevorm die u het beste kunt vergelijken met een lening. U betaalt de auto in termijnen af aan de leasemaatschappij. Op deze manier hoeft u geen grote investering te doen om in een mooie bedrijfsauto te rijden. U betaalt per maand een vast bedrag. Na het voldoen van de laatste leasetermijn bent u bovendien volledig eigenaar van de auto. Interesse? Vraag vrijblijvend uw offerte voor Financial lease aan.

Meer over Financial lease

Full operational lease voor uw bedrijfswagen

Het leasen van een bestelwagen of bedrijfswagen kan ook in de vorm van full operational lease. Als u kiest voor operational lease, betaalt u een vast bedrag per maand voor het leasen van uw bedrijfsauto. In dit bedrag zitten alle afgesproken kosten voor de auto. Kosten die hier onder andere bij inbegrepen zitten zijn reparatie, onderhoud, verzekering, voorschot op brandstofkosten en schadeafhandeling. U weet dus precies waar u maandelijks aan toe bent en er komen geen extra kosten meer bij voor uw bedrijfsauto of bestelbus. Lijkt dit u wat? Vraag een offerte aan.

Meer over Operational lease

Shortlease bedrijfswagen

Wilt u voor een korte periode een bedrijfswagen of bestelauto leasen? Bijvoorbeeld voor een maand, kwartaal of halfjaar? Dan biedt shortlease van MKB Lease de uitkomst. Wij bieden een ruim assortiment shortlease bedrijfswagens aan tegen scherpe tarieven. Of het nu gaat om een kleine bedrijfsauto of een grote bakwagen met een laadklep, MKB Lease heeft een passende oplossing.

Meer over Shortlease

Merken en modellen bedrijfsauto’s

Voor het leasen van een bedrijfsauto kunt u kiezen uit bijna alle mogelijke merken en modellen. Ieder merk en model heeft natuurlijk zijn eigen kenmerken en voordelen. Uiteraard zit er voor een groot deel ook uw eigen persoonlijke voorkeur bij. U heeft misschien voorkeur voor Renault bedrijfswagens of goede verhalen gehoord over bestelbussen van Volkswagen. De meeste geleasete merken bij MKB Lease: Volkswagen, Mercedes, Renault, Peugeot, Citroën, Fiat en Ford.

Bekijk het volledige aanbod

Elektrische bedrijfswagen leasen

Ontvang subsidie!

De belangrijkste voordelen van een elektrische bedrijfsauto voor u op een rij:

 • Subsidie
  Per 15 maart 2021 heeft u recht op tot 5000,- subsidie bij de aanschaf of lease van een elektrische bedrijfswagen. Voor deze regeling geldt wel op = op.
 • Groene milieuzones
  Steden voeren steeds meer groene milieuzones in. Vanaf 2025 mogen bijvoorbeeld in gedeeltes van Amsterdam alleen uitstootvrije bedrijfswagens rijden.
 • U kunt overal uw bedrijfswagen opladen
  Dit kan waar u maar wilt. Bij uw huis, bij u op kantoor of een laadpaal bij een tankstation.
 • Beter voor milieu en klimaat
  Een elektrische bestelbus of bedrijfswagen stoot minder CO2 uit dan gewone auto’s.
 • Financiële voordelen
  U betaalt minder wegenbelasting en heeft een lagere bijtelling.
 • Minder onderhoud
  Een elektrische auto vergt minder onderhoud dan een gewone auto.

Wilt u vrijblijvend en passend advies over de mogelijkheden voor het leasen van een elektrische auto voor uw onderneming? Vraag een offerte aan.

Bekijk het aanbod Elektrische auto's

Vraag bedrijfswagen offerte aan

Vul hieronder uw gegevens in en wij helpen u graag persoonlijk! Binnen 1 werkdag nemen wij contact met u op.

 • Gewenste leasevorm:
 • Gewenste looptijd in maanden:
 • Door op onderstaande knop 'Vraag mijn offerte aan' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.