Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Xpeng leasing en leasevormen

Het team van MKB Lease staat voor u klaar bij het helpen maken van een keuze voor de perfecte leaseauto. Ook als u nog vragen heeft over het merk Xpeng, schroom niet om onze experts om meer informatie te vragen. Orienteer nu alvast online op de verschillende elektrische modellen.

Een leaseauto is voor veel MKB-ers en zzp’ers van belang. Het is het visitekaartje van uw bedrijf en de auto dient toereikend te zijn voor de werkzaamheden. Uiteraard is het veilig van A naar B komen het allerbelangrijkste. Met een Xpeng auto komt u ook nog eens duurzaam voor rijden bij de klant. Alle modellen zijn namelijk elektrisch. Bekijk nu de opties rondom het automerk Xpeng. U kunt bij MKB Lease uit verschillende leasevormen:

Xpeng modellen voor de Nederlandse markt

MKB Lease mag als één van de eerste Nederlandse partijen de auto’s van Xpeng onder haar aanbod scharen. Ons zusterbedrijf Emil Frey Nederland is ook de Nederlandse Agent (partner). Bekijk nu de nieuwe modellen die beschikbaar zijn. Naar verwachting komen er komende periode meer modellen beschikbaar.

  • P7
  • G9

Twijfelt u nog over welk model van Xpeng u moet kiezen? Neem dan gerust contact op met ons of maak gebruik van onze lease configurator.

De reis van Xpeng

Vergeleken met andere automerken is de geschiedenis van Xpeng niet erg uitgebreid. Dit merk bestaat immers pas sinds 2014. Al sinds de oprichting profileerde dit bedrijf zich niet als een typisch automotive bedrijf, maar meer als een tech-bedrijf. Het is altijd de bedoeling geweest door te innoveren, nieuwe mogelijkheden te bereiken. Xpeng heeft namelijk als visie dat technologie de toekomstige mobiliteit zal veranderen.

Een volwassen automerk

Na een aantal investeringen van prominente Chinese geldschieters is het merk wel opvallend snel doorgegroeid tot een volwassen autobedrijf. Er rijden momenteel wereldwijd al meer dan 120.000 auto’s rond en in Nederland vindt u nu ook de eerste Xpeng auto’s in het straatbeeld. En volgens de prognose zal dit aantal alleen maar stijgen de komende jaren, ook omdat Xpeng zich meer focust op de Europese markt. Het is ook al mogelijk om een model in Nederland op te halen en voor onderhoud langs te brengen. Zo zijn er al meerdere vestigingen van Xpeng in Nederland.

Duurzaamheid en milieu

Xpeng is zich bewust van de impact die zij achter wil laten op de planeet. Dit ziet u ook terug in de wijze van fabricage van de voertuigen. Ze hebben, vergeleken met haar directe concurrentie, een zeer efficiënt en groen productieproces op poten gezet.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease