bg

11

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ontdek de voordelen van een duurzaam wagenpark

Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ontdek de voordelen van een duurzaam wagenpark

MKB Lease draagt bij aan duurzame wagenparkbeheer. Dit doen we door proactief en persoonlijk te adviseren vanaf de offerteaanvraag en stimuleren we de leaserijder tijdens het contract. Ook bieden we via de brandstofpas een online overzicht waarmee de berijder inzicht krijgt in het brandstofgebruik, tankgedrag en de milieuprestaties. Zodat ze bewust zijn van hun duurzame rijgedrag.

Wat u moet weten

Cleaner Car Contracts

MKB Lease neemt deel aan Cleaner Car Contracts. Hiermee tekenen we voor het terugdringen van de gemiddelde uitstoot van nieuw in te kopen auto’s. Onze ambitie en inspanning dienen er uiteindelijk voor te gaan zorgen dat in 2020 een praktijkverbruik van de leasevloot van maximaal 95 gram CO2/km gerealiseerd wordt. Dit kan door inzet van zuinige conventionele auto’s, (semi)-elektrische auto’s of door het beïnvloeden van het rijgedrag.

Voordelen

Door uw wagenpark zuiniger te maken:

  • Bezit u een wagenpark dat beter is voor het klimaat en milieu.
  • Wordt uw mvo ambitie verwerkt in het autobeleid.
  • Heeft uw wagenpark een lager brandstofverbruik, met daarbij lage brandstofkosten.
  • Heeft u fiscaal aantrekkelijke voertuigen in uw wagenpark, wat voordelig is voor de berijder.

Innovatie

Om winst voor milieu en berijder te behalen spelen we in op duurzame productontwikkeling. Zo hebben de studenten van de Technische Universiteit Eindhoven een aerodynamische aanpassing aan de onderkant van de auto, gebaseerd op Formule 1- en luchtvaarttechnologie, ontwikkeld die ervoor zorgt dat een auto 14,7% zuiniger is en een bestelauto 10%. Om dit in praktijk te bewijzen heeft MKB Lease ervoor gezorgd dat deze unieke uitvinding getest kon worden.

Wij gaan graag de gezamenlijke inspanning aan om uw wagenpark duurzamer te maken.

Telefonisch
Bel: 033 – 42 24 888