bg

11

Alle informatie voor u als
wagenparkverantwoordelijke

Alle informatie over MVO leasen, bijtelling, brandstofpas, Fleetinfo en instructie leaseauto

Voor onze wagenparkverantwoordelijken

MKB Lease is de duidelijkste leasemaatschappij van Nederland. Wij vervullen graag de rol als onafhankelijk adviseur om vrijblijvend met u mee te denken. Dankzij onze jarenlange expertise en kennis van de markt hebben wij voor u de oplossing op maat. MKB Lease adviseert u graag welke auto financieel voordelig is voor de leaserijder en kostenbewust is voor uw organisatie. Ook als het gaat om onderhouden en het inleveren van het voertuig, u kunt ons persoonlijk spreken.  

Handig om te weten

Auto inleveren

Om discussies over wat acceptabele en niet acceptabele schades zijn te vermijden, hebben we een duidelijk overzicht gemaakt wat acceptabel is en laten we aan het eind van het leasecontract een onafhankelijk rapport opmaken.

Meer informatie

Brandstofpas

Beheer eenvoudig de brandstofpassen van uw werknemers online. Geniet van het gemak en de tijdsbesparende tool. Geen administratieve rompslomp meer, maar in één oogopslag een duidelijk overzicht van onder andere: brandstofverbruik en aantal kilometers.

Meer informatie

Fiscus & Bijtelling

Om uw werknemers goed te kunnen  adviseren hebben we alle fiscale informatie voor u duidelijk omschreven.

Meer informatie

Fleetinfo

Het overzichtelijke en transparante managementinformatiesysteem geeft u inzicht in uw wagenpark.  Zodat u op de hoogte bent van de gang van zaken en hierop kunt bijsturen. Hierdoor bent u altijd in control.

Meer informatie

Instructie leaseauto

Wat is wel en niet toegestaan met de leaseauto? MKB Lease heeft een aantal richtlijnen omschreven zodat uw werknemers veilig en onbezorgd kunnen blijven rijden.

Meer informatie

MVO Leasen

MKB Lease voelt zich verantwoordelijk om het CO2 verbruik in de praktijk te minimaliseren. Door het wagenpark duurzamer te maken behalen we winst voor het milieu en de klant. Bekijk de voordelen van MVO leasen.

Meer informatie

Bekijk het aanbod leaseauto's

Vraag een vrijblijvende offerte op maat op.

Vind uw leaseauto en vraag een offerte aan!

Min. 0 g/km

Max 300 g/km