Uw wagenpark verduurzamen

Nederland is in de ban van vergroening en verduurzaming. En dat doen we samen. Eén van de maatregelen om dit te realiseren is door het wagenpark te verduurzamen. Hoe pakt u dat aan? Waar begint u? MKB Lease denkt hierin graag met u mee en adviseert u vrijblijvend.

Op naar een duurzamer wagenpark:

Gratis wagenparkscan en -advies!

Bij veel bedrijven wordt erover gesproken: het vergroenen en verduurzamen van het wagenpark. Maar hoe pakken we dat het beste aan? En wat komt er allemaal bij kijken? Een wagenparkscan van MKB Lease is een mooi beginpunt. Hierbij wordt er gekeken naar het huidige wagenpark, hoe dit wagenpark momenteel wordt ingezet en wat de verwachtingen zijn voor de toekomst. Op basis van deze info geeft MKB Lease een advies:

  • Over de mogelijke CO2-reductie door inzet van elektrisch of hybride rijden;
  • Om kosten te besparen door bijvoorbeeld inzet van een (groene) leaseautoregeling en deelauto’s;
  • Om de verkeersveiligheid te vergroten;
  • Over de vraag of kopen of leasen voor uw bedrijf de juiste keuze is.

Gratis advies over uw leaseautoregeling

Met een goede leaseautoregeling creëert u draagkracht binnen de gehele organisatie. De leaseautoregeling is dé basis voor de wagenparkbeheerder. Hier staat alles rondom leaseauto’s in vastgelegd. Daarom is het belangrijk dat deze up to date en volledig is. Hoe gaat u bijvoorbeeld om met elektrische en hybride auto’s en de laadfaciliteiten hiervoor. MKB Lease adviseert u hier graag vrijblijvend over. Denk ook aan onderwerpen als arbeidsrecht, omgaan met verandering in fiscaliteit en zoals gezegd de implementatie van elektrisch rijden en alles wat daarbij komt kijken. Iedere leaseautoregeling is uniek.

Vraag direct uw wagenparkscan aan

Direct een wagenparkscan aanvragen en vrijblijvend advies over uw leaseautoregeling? Vraag het nu aan en u hoort binnen 1 werkdag van ons:

  • Door op 'verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierbopven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Bekijk het aanbod elektrische en hybride auto’s

Het aanbod elektrische en hybride auto’s wordt steeds groter. Dit zal komende periode alleen maar verder toenemen. Bekijk nu in onze leaseconfigurator het actuele aanbod elektrische en hybride auto’s. Gebruik de filter optie aan de linkerzijde.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Graag direct en persoonlijk contact?

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)