Wagenparkbeheer

Uw wagenpark laten beheren door onze leasemaatschappij

Bent u verantwoordelijk voor het wagenparkbeheer van personenauto’s en/of bedrijfsauto’s van uw organisatie? Bent u op zoek naar ideeën hoe u uw wagenparkbeheer beter kunt doen of wilt u het wagenparkbeheer uitbesteden bij ons als leasemaatschappij? MKB Lease helpt u hier graag bij! Bijvoorbeeld door uw huidige wagenpark onder de loep te nemen en advies uit te brengen over uw leaseautoregeling en hoe uw wagenpark verder te vergroenen. Interesse? Vraag direct onze wagenparkscan aan.

Op deze pagina leest u alle belangrijke informatie rondom het beheer van uw wagenpark. Staat uw vraag of wens er niet bij? Neem dan uiteraard gerust contact met ons op.

Vraag uw wagenparkscan aan

Vrijblijvend advies over uw leaseautoregeling? Gericht advies om de CO2-uitstoot van uw wagenpark terug te dringen en kosten te besparen? Vraag direct een wagenparkscan aan en u hoort binnen 1 werkdag van ons:

  • Door op 'verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierbopven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

Wat is wagenparkbeheer?

Wagenparkbeheer, ook wel Fleetmanagement genoemd, betekent het verzorgen van de auto’s voor een organisatie in de breedste zin van het woord.

Alles wordt hiermee van A tot Z geregeld. Van de selectie van de auto’s en het regelen van de brandstofadministratie, tot aan verzekeringen, onderhoud en banden.

Dit alles wordt in veel gevallen geregeld met full operational lease. Binnen deze zakelijke leasevorm is alles opgenomen binnen een leasecontract waarvoor een vast bedrag per maand wordt betaald.

Meer over Operational Lease

Wagenparkbeheer uitbesteden

U kunt uw wagenparkbeheer in eigen beheer houden, maar dit is een tijdrovende bezigheid. Hierdoor besteedt u minder (kostbare) tijd aan uw core business. MKB Lease verzorgt graag een maximale uitbesteding van operationele activiteiten voor u. Het enige dat u daarvoor nodig heeft zijn:

1: een goede leaseautoregeling
2: een online autocalculator
3: een vast accountteam voor de operationele ontzorging én als aanspreekpunt van uw berijders.

MKB Lease regelt deze drie zaken voor u.
U heeft als wagenparkbeheerder geen omkijken meer naar operationele activiteiten.

Meer over Fleetinfo

Hulp bij uw wagenparkbeheer

MKB Lease kan u adviseren of neemt het operationele proces rondom uw wagenpark graag over. Zodat u kunt focussen op uw core business!

Wij richten ons hierbij op de verlaging van het Total cost of ownership van uw wagenpark. Door te kijken naar het totale plaatje van uw wagenpark.

Verder vullen wij uw wagenpark slimmer in, door bijvoorbeeld milieuvriendelijkere auto’s, deelauto’s of het mobiliteitsbudget.

Tot slot richten we ons op reductie van CO2-uitstoot, door uw wagenpark te veranderen naar meer elektrische en hybride auto’s. Meer weten over wagenparkverduurzaming? Lees dan verder.

Meer over verduurzaming

Aangekochte auto's laten beheren

Heeft u de auto’s van uw bedrijf aangekocht, maar vindt u het beheer van het wagenpark gedoe? Zoals het regelen van onderhoud, banden en vervangend vervoer.

Dan is er ook de mogelijkheid om uw wagenpark te laten beheren door MKB Lease. Wij beheren uw wagenpark alsof het ons eigen wagenpark is.

Het zorgt ervoor dat u uw aandacht kunt richten op uw eigen business. Wij worden het aanspreekpunt voor uw berijders en regelen alles rondom de auto’s. Uiteraard binnen vooraf besproken randvoorwaarden en glasheldere tarieven. Vraag snel meer info aan.

Neem contact op

7 zekerheden voor u als wagenpark beheerder

Wij begrijpen dat u als wagenparkbeheerder wilt weten waar u aan toe bent als u samenwerkt met een leasemaatschappij.

Daarom hebben wij onze dienstverlening samengevat tot de 7 zekerheden van MKB Lease.

Met deze zekerheden vertellen we wat we bedoelen met ‘Altijd Duidelijk’ en wat wij u als wagenparkbeheerder beloven. Ontdek ze allemaal.

Naar de 7 zekerheden

Vrijblijvend advies over uw leaseautoregeling?

Vraag de wagenparkscan aan!

Tips voor beter wagenparkbeheer

MKB Lease geeft u graag alvast wat handige tips om uw wagenparkbeheer te verbeteren én te verduurzamen.

1: Inventariseer de ontwikkelingen en bepaal welke interessant zijn voor uw organisatie.
2: Breng in kaart hoe mobiliteit voor uw organisatie nu praktisch is geregeld.
3: Bepaal de prioriteiten op het gebied van mobiliteit op de lange termijn.
4: Maak een actieplan met quick wins en ontwikkelingen op lange termijn.
5: Tot slot bekijkt u uw autoregeling goed en stel deze bij volgens het actieplan.

Meer informatie

Leasemaatschappijen vergelijken

Werkt u al met een leasemaatschappij? Of heeft u eerder met een leasemaatschappij samengewerkt voor uw mobiliteit?

Dan dagen wij u graag uit om deze (huidige) leasemaatschappij met MKB Lease te vergelijken.

De kosten voor mobiliteit horen namelijk in de top 3 van totale kosten binnen organisaties. En naast de leaseprijs zijn er vele andere belangrijke onderwerpen waar u op kunt vergelijken. Neem u de proef op de som?

Vergelijk leasemaatschappij

Uw wagenpark verduurzamen

Het vergroenen van uw wagenpark. Een veelgehoord onderwerp. Maar hoe pakt u dat aan?

Welke zaken komen er kijken bij het (massaal) overstappen naar elektrische- en/of hybride auto's? Hoe zit het met laadpalen en wat komt daar allemaal bij om de hoek kijken? MKB Lease heeft alle kennis en kunde aan boord om u gedegen te adviseren. De eerste stap naar verduurzaming die wij doen is het uitvoeren van een wagenparkscan. Lees er alles over en vraag 'm gerust direct aan.

Doe de wagenpark scan

Lees wat andere wagenparkbeheerders ervaren

Vele wagenparkbeheerders werken al samen met ons. Daar zijn we ontzettend trots op! Wat ook leuk is, is dat een aantal van deze wagenparkbeheerders zijn/haar ervaring uitgebreid met ons heeft gedeeld. En dus ook met u! Lees nu de uitgebreide ervaringsverhalen van deze wagenparkbeheerders.

Naar klantcases

Een vast aanspreekpunt voor u!

U vindt het belangrijk dat u samenwerkt en communiceert met dezelfde mensen en niet duizend en één aanspreekpunten heeft. Begrijpen we volledig! Wij werken daarom altijd met een vast accountteam voor u. Met een buitendienst Account Manager die geregeld bij u langskomt en een Account Manager Binnendienst die u ontzorgt op operationeel vlak. Aan hem of haar stelt u al uw operationele vragen. Duidelijk toch?

Bekijk team MKB Lease

Wagenpark software systeem

Als beheerder van het wagenpark houdt u graag grip op uw wagenpark. Online zaken eenvoudig regelen en inzien, met duidelijke managementrapportages. MKB Lease biedt hiervoor Fleetinfo.nl. Klanten van MKB Lease krijgen gratis toegang tot deze online omgeving. Hier ziet u onder andere alles over de status van het wagenpark, ziet u alles rondom brandstofverbruik, past u eenvoudig informatie aan enzovoorts. U heeft dan verder geen software meer nodig, alles is simpelweg online te benaderen. Makkelijk toch?

Over wagenpark software systeem

Bekijk onze veelgestelde vragen

Wat wilt u nog meer weten over hoe wij werken en wat u dus kunt verwachten? Kijk dan ook gerust eens op onze pagina met veelgestelde vragen. Hier leest u de belangrijkste vragen van onze klanten en relaties. Uiteraard met de antwoorden. En heeft u na het lezen hiervan alsnog vragen? Neem altijd contact met ons op, wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Geïnteresseerd in een samenwerking of meer informatie?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Graag direct en persoonlijk contact?

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)