Wagenparkbeheer

Operationele ontzorging rondom uw wagenpark

Als u verantwoordelijk bent voor het wagenparkbeheer van uw organisatie, bent u altijd op zoek naar manieren om uw wagenpark kostenefficiënter en duurzamer te maken. Of zou u het wagenparkbeheer graag uitbesteden? Bij MKB Lease begrijpen we dit als geen ander! Bijvoorbeeld door uw huidige wagenpark onder de loep te nemen en advies uit te brengen over uw leaseautoregeling en hoe uw wagenpark te vergroenen. Vraag direct onze wagenparkscan aan.

Op deze pagina leest u alle belangrijke informatie rondom het beheer van uw wagenpark. Staat uw vraag of wens er niet bij? Neem dan contact met ons op.

Waarom een Wagenparkscan?

  • Kostenbesparingen: door optimale samenstelling van uw wagenpark bespaart u kosten. Wij brengen uw huidige wagenpark in kaart en adviseren u over de optimale samenstelling van uw wagenpark.
  • Lagere brandstofkosten: door het inzetten van zuinige hybride of elektrische auto’s en/of het promoten van (gedeeltelijk) thuis werken bespaart u brandstofkosten.
  • Flexibele mobiliteit: door het gebruik van deelauto’s en inzet van kortlopende contracten heeft u als bedrijf meer flexibiliteit. Wij denken graag mee over de mogelijkheden.
  • Vergroening van uw wagenpark: door het gebruik van elektrische auto’s en/of hybride auto’s vermindert u de uitstoot van CO2.
  • Inzet mobiliteitsbudget: met een mobiliteitsbudget heeft een medewerker meer vrijheid om te kiezen welk vervoersmiddel hij/zij wil gebruiken. Dit kan leiden tot kostenbesparingen en een duurzamer wagenpark.

Samen uw wagenpark verbeteren

Vraag een gratis Wagenparkscan aan!

Hoe staat het met uw wagenpark? Laat ons gratis en geheel vrijblijvend uw wagenpark ‘scannen’.
Vul het formulier in en u hoort binnen 1 werkdag van ons.

  • Door op 'verzenden' te klikken gaat u akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die u hierbopven invult; er wordt geen andere informatie verzameld.

Wat is wagenparkbeheer?

Wagenparkbeheer, ook Fleetmanagement genoemd, betekent het verzorgen van de auto’s voor een organisatie in de breedste zin van het woord.

Alles wordt hiermee van A tot Z geregeld. Van de selectie van auto’s en het regelen van de brandstofadministratie, tot aan verzekeringen, onderhoud en banden.

Dit alles wordt in veel gevallen geregeld met full operational lease. Binnen deze zakelijke leasevorm is alles opgenomen binnen een leasecontract waarvoor een vast bedrag per maand wordt betaald.

Meer over Operational Lease
Wagenparkbeheer uitbesteden

Wagenparkbeheer uitbesteden

Uw wagenparkbeheer zelf doen is tijdrovend en gaat ten kosten van uw core business. MKB Lease verzorgt graag een maximale uitbesteding van operationele activiteiten voor u. Het enige dat u daarvoor nodig heeft zijn: een goede leaseautoregeling, een online autocalculator en een vast accountteam voor de operationele ontzorging én berijdersvragen. Dit alles regelt MKB Lease voor u!

U volgt alles eenvoudig via ons online managementsysteem Fleetinfo.

Meer over Fleetinfo
Kostenefficient en duurzaam wagenpark

Kostenefficient en duurzaam wagenpark

MKB Lease richt zich op de verlaging van het Total cost of ownership van uw wagenpark. Dat betekent het slimmer invullen van uw wagenpark, door bijvoorbeeld milieuvriendelijkere auto’s, deelauto’s of het mobiliteitsbudget.

Uiteraard richten wij ons hierbij ook op reductie van CO2-uitstoot. De transitie van uw wagenpark naar meer elektrische en hybride auto’s draait hier direct aan bij. Lees snel meer over wagenparkverduurzaming.

Meer over verduurzaming
Aangekochte auto's laten beheren

Aangekochte auto's laten beheren

Heeft u zakelijke auto's gekocht, maar vindt u het beheer van het wagenpark gedoe? Laat MKB Lease dan het beheer van uw wagenpark overnemen. Wij beheren uw wagenpark alsof het ons eigen wagenpark is.

Zo kunt u uw aandacht richten op uw eigen business. Wij worden het aanspreekpunt voor uw berijders en regelen alles rondom de auto’s. Uiteraard binnen vooraf besproken randvoorwaarden en glasheldere tarieven. Vraag snel meer info aan.

Neem contact op
Henriette Brouwer

Meer weten over wagenparkbeheer?

Neem nu contact met mij op!

Henriette Brouwer Zakelijke lease specialist 06-54982907 henriette.brouwer@mkblease.nl

Waarom kiezen voor MKB Lease?

Wij begrijpen dat u als wagenparkbeheerder wilt weten waar u aan toe bent als u samenwerkt met een leasemaatschappij. Bij MKB Lease doen we het net even iets anders dan bij andere leasemaatschappijen. U als MKB-er staat écht centraal en we zetten net even dat stapje extra voor u.

Ontdek hoe we dat doen via onderstaande button.

Waarom MKB Lease
Tips voor beter wagenparkbeheer

Tips voor beter wagenparkbeheer

MKB Lease geeft u graag wat handige tips om zelf uw wagenparkbeheer te verbeteren én te verduurzamen.

1: Inventariseer de ontwikkelingen en bepaal welke interessant zijn voor uw organisatie.
2: Breng in kaart hoe mobiliteit voor uw organisatie nu praktisch is geregeld.
3: Bepaal de prioriteiten op het gebied van mobiliteit op de lange termijn.
4: Maak een actieplan met quick wins en ontwikkelingen op lange termijn.
5: Tot slot bekijkt u uw autoregeling goed en stel deze bij volgens het actieplan.

Meer informatie
Leasemaatschappijen vergelijken

Leasemaatschappijen vergelijken

Werkt u al met een leasemaatschappij? Of heeft u eerder met een leasemaatschappij samengewerkt voor uw mobiliteit?

Dan dagen wij u graag uit om deze (huidige) leasemaatschappij met MKB Lease te vergelijken.

De kosten voor mobiliteit horen namelijk in de top 3 van totale kosten binnen organisaties. En naast de leaseprijs zijn er vele andere belangrijke onderwerpen waar u op kunt vergelijken. Neem u de proef op de som?

Vergelijk leasemaatschappij
Een vast aanspreekpunt voor u!

Een vast aanspreekpunt voor u!

U vindt het belangrijk dat u samenwerkt en communiceert met dezelfde mensen en niet duizend en één aanspreekpunten heeft. Begrijpen we volledig! Wij werken daarom met een vast accountteam voor u. Met een buitendienst Account Manager die geregeld bij u langskomt en een Account Manager Binnendienst die u ontzorgt op operationeel vlak. Aan hem of haar stelt u al uw operationele vragen. Duidelijk toch?

Bekijk team MKB Lease

Vrijblijvend advies over uw leaseautoregeling?

Vraag de wagenparkscan aan!

Lees ervaringen van andere wagenparkbeheerders

Vele wagenparkbeheerders werken al samen met ons. Daar zijn we trots op. Een aantal van deze wagenparkbeheerders heeft zijn/haar ervaring uitgebreid met ons  gedeeld. En dus ook met u! Lees nu de uitgebreide ervaringsverhalen van deze wagenparkbeheerders.

Naar klantcases
Uw wagenpark verduurzamen

Uw wagenpark verduurzamen

Het vergroenen van uw wagenpark. Een veelgehoord onderwerp. Maar hoe pakt u dat aan?

Welke zaken komen er kijken bij het (massaal) overstappen naar elektrische- en/of hybride auto's? Hoe zit het met laadpalen en wat komt daar allemaal bij om de hoek kijken? MKB Lease heeft alle kennis en kunde aan boord om u gedegen te adviseren. De eerste stap naar verduurzaming die wij doen is het uitvoeren van een wagenparkscan. Lees er alles over en vraag 'm gerust direct aan.

Doe de wagenpark scan
Wagenpark software systeem

Wagenpark software systeem

Als beheerder van het wagenpark houdt u graag grip op uw wagenpark. Online zaken eenvoudig regelen en inzien, met duidelijke managementrapportages. MKB Lease biedt hiervoor Fleetinfo.nl. Klanten van MKB Lease krijgen gratis toegang tot deze online omgeving. Hier ziet u onder andere alles over de status van het wagenpark, ziet u alles rondom brandstofverbruik, past u eenvoudig informatie aan enzovoorts. U heeft dan verder geen software meer nodig, alles is simpelweg online te benaderen. Makkelijk toch?

Over wagenpark software systeem
Bekijk onze veelgestelde vragen

Bekijk onze veelgestelde vragen

Wat wilt u nog meer weten over hoe wij werken en wat u dus kunt verwachten? Kijk dan ook gerust eens op onze pagina met veelgestelde vragen. Hier leest u de belangrijkste vragen van onze klanten en relaties. Uiteraard met de antwoorden. En heeft u na het lezen hiervan alsnog vragen? Neem altijd contact met ons op, wij helpen u graag!

Veelgestelde vragen

Geïnteresseerd in een samenwerking of meer informatie?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)