Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Volvo leasen bij MKB Lease

MKB Lease helpt u graag bij de keuze van uw perfecte leaseauto. Bent u op zoek naar een betrouwbare Volvo auto om te leasen? Bij MKB lease hebt u de keuze uit de volgende leasevormen:

Populaire modellen

Bij MKB Lease kiest u uit de meeste actuele Volvo modellen. Naast de traditionele brandstoffen, zijn er diverse (plug-in) hybride auto’s beschikbaar of uiteraard ook 100% elektrisch. Hieronder vindt u het totale aanbod van de leaseauto’s van Volvo. Ontdek welke Volvo het beste bij u past, zoals bijvoorbeeld één van deze modellen:

  • C40
  • S60
  • XC40
  • V60
  • XC60
  • S90
  • V90

Over Volvo

Het Zweedse automerk Volvo Car Corporation werd op 10 augustus 1926 opgericht als onderdeel van de kogellagerfabrikant SKF. Het merk ontstond pas echt toen de eerste Volvo de fabriek in Göthenburg uit rolde. Dit was de Volvo ÖV4 in 1927. Kort hierna volgde de PV4 modellen. Al bij de eerste Volvo’s speelde betrouwbaarheid een rol, want deze auto’s werden ontworpen om een ruw klimaat te weerstaan. Ander beroemde Volvo modellen die hierna volgde zijn de Amazon, Kattenrug en de bekende Volvo Polar.

Volvo wordt steeds duurzamer

Volvo heeft altijd al geïnvesteerd in betrouwbaarheid en in veiligheid voor haar berijders. Tegenwoordig wordt het voor automobilisten ook steeds belangrijker om duurzamer te rijden. Volvo zet dan ook steeds meer in op het duurzamer maken van haar aanbod. Daarom heeft u bij MKB Lease ruimschoots de keuze om te kiezen voor een zuinige plug-in hybride Volvo of zelfs een elektrisch model. Volvo streeft voor 2025 om 50% van de nieuw verkochte Volvo’s elektrisch te laten zijn en 2030 moet dit 100% zijn. Laat u adviseren door één van onze experts.

Zo benoemt Volvo haar auto’s

De merknaam ‘Volvo’ komt van een vervoeging van het Latijnse werkwoord ‘Volvere’ Volvo betekent dan ook ‘ik rol’. Ook achter de specifieke modelnamen zit een gedachte. De namen van de Volvo modellen bestaan altijd uit één of twee letters die het type auto aangeven en een getal bestaande uit twee cijfers. De ‘C’ bij de Volvo modellen staat voor Coupé, de S staat voor Sedan en de V staat voor ‘versatility’ (veelzijdigheid) en in de praktijk zijn de V modellen altijd een. De XC-modellen (Cross Country) zijn hogere auto’s met een hogere bodemvrijheid. Hoe hoger het getal in de modelnaam, hoe groter de auto.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease