Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Toyota leasing bij MKB Lease

Een leaseauto is voor veel ondernemers en werknemers van belang. Bent u een ZZP’er? Of een startende ondernemer? Voor iedereen is de auto waarmee zij klanten bezoeken belangrijk. Het is het visitekaartje dat u afgeeft. Met een Toyota leaseauto komt u verzorgd en gedegen voor de dag. Het merk levert ruime en betaalbare auto’s, die zeer geschikt zijn voor leasing. Bent u op zoek naar een leaseauto? Bij MKB Lease werken we met de volgende leasevormen:

Populaire modellen

MKB Lease heeft verschillende Toyota-modellen die u kunt leasen. U heeft de keuze uit de volgende modellen:

  • Corolla
  • Corolla Touring Sports
  • Aygo X
  • C-HR
  • Camry
  • Corolla Cross
  • BZ4X
  • GR Yaris
  • Mirai
  • Highlander

Wilt u meer informatie over het leasen van een Toyota? Neemt u dan gerust contact met ons op of maak gebruik van onze lease configurator. Wilt u graag een hybride auto leasen? Ook dat is mogelijk bij MKB Lease. Al onze Toyota-modellen zijn verkrijgbaar in een hybride variant. In onze lease configurator kunt u specifiek aangeven dat u een hybride wilt leasen.

Over het Japanse merk Toyota

Het Japanse merk Toyota produceert jaarlijks zo’n 10 miljoen voertuigen en heeft wereldwijd een marktaandeel van 10%. Het merk is dus niet weg te denken uit de huidige autobranche. De auto’s van het merk staan bekend om hun hoge betrouwbaarheid en kwaliteit.

De geschiedenis van Toyota

De oprichting van Toyota is terug te leiden naar de textielindustrie in Japan. In 1924 produceerde Sakichi Toyota, samen met zijn zoon Kiichiro, een automatisch weefgetouw. Deze uitvinding leverde het duo veel geld op. Na hun kennismaking met de auto industrie in Europa en de VS, besloot Kiichiro met het geld een autofabriek te beginnen. Hij richtte in 1937 de Toyota Motor Corporation op. Het bedrijf werd de grootste van Japan en begon met het exporteren van hun auto’s naar het buitenland. Inmiddels staat het merk in de top drie grootste autofabrikanten van de wereld.

Het Toyota logo

Het logo van Toyota bestaat uit drie ovalen die in elkaar overlopen. Volgens het merk zelf staan de twee ovalen aan de binnenkant voor de harten van de consumenten en het merk. Deze ovalen zijn met elkaar verbonden en symboliseren het onderlinge vertrouwen. De derde ovaal, die om de overige ovalen heen staat, staat symbool voor de wereld. Door deze vormen is tevens de letter T, de beginletter van het merk, te herkennen.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease