Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Tesla zakelijke leasevormen

Bekijk nu de diverse elektrische modellen van het populaire Tesla. Liever eerst advies over welke automodel voor u de beste keuze is? Klik dan direct hieronder om in contact te komen met een leasespecialist van MKB Lease.

Een leaseauto is voor veel ondernemers van belang. Of u nu een ZZP’er of MKB-ondernemer bent. Met een Tesla komt u natuurlijk altijd goed voor de dag. U komt duurzaam en comfortabel en bovenal veilig van A naar B. Gaat u ook voor een 100% elektrische leaseauto? Bekijk dan de opties rondom het populaire merk Tesla. U kunt bij MKB Lease uit verschillende leasevormen:

Populaire Tesla modellen

Bij MKB Lease heeft u de vrijheid om te kiezen uit de meeste populaire modellen van Tesla. Kiest voor een ruime SUV de Model X? Of kiest voor de sportiever ogende Model S? Wellicht zoekt u naar de voordeligste optie, de model 3? Dit is allemaal mogelijk bij MKB Lease. Dit zijn alle Tesla modellen die u kan leasen bij MKB Lease:

  • Model 3
  • Model S
  • Model X
  • Model Y

Meer weten over een specifiek model? Neem dan gerust contact op met ons of maak gebruik van onze lease configurator.

Over het merk Tesla

Tesla is opgericht in 2003 en kort daarna overgenomen door zakenman Elon Musk. Al vanaf zijn overname had Musk een innovatieve kijk op de mobiliteit. Hij heeft namelijk altijd al het doel gehad om tot volledig duurzame mobiliteit over te gaan. Zowel in de productie, bij het opladen en natuurlijk bij het rijden! Tesla profileerde zich in eerste instantie als luxe merk en had tot 2010 slechts enkele honderden Tesla Roadsters verkocht.

Pas na 2012 werden Tesla auto’s wat toegankelijker voor de consument met de introductie van de Model S. Alhoewel de Model S toen, en nu nog steeds, als een prijzige auto wordt beschouwd, zorgde dit automodel wel voor een enorme interesse en populariteit voor het elektrisch rijden en voor het merk Tesla. In 2015 en 2016 was de model S zelfs de bestverkopende elektrische auto ter wereld. Tesla was en is wat EV’s betreft ook echt een trendsetter.

Met een gerust hart op reis

Tesla onderscheidt zich op verschillende vlakken ten opzichte van veel andere automerken.  Eén belangrijk aspect is de sublieme laadinfrastructuur van dit bedrijf. De zogenaamde supercharging stations staan bekend om indrukwekkende laadtijden. En met het slimme navigatiesysteem van Tesla rijdt u op vakantie eenvoudig van laadstation tot laadstation. Met meer dan duizend laadpalen in Europa, bent u namelijk altijd op een haalbare afstand om uw Tesla op te laden. Dit betekent dus dat Tesla-rijders met een gerust hart een reis kunnen plannen, wetende dat ze gemakkelijk toegang hebben tot betrouwbare laadpunten.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease