Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Seat leasing bij MKB Lease

Een leaseauto is voor veel ondernemers van groot belang voor de continuïteit. Of u nu een ervaren MKB ondernemer, een zzp-er of een beginnend ondernemer bent. Een auto waarmee klanten worden bezocht is erg belangrijk. Het is hét visitekaartje van het bedrijf. Kiest u voor een SEAT leaseauto, dan komt u zeker goed verzorgd en representatief voor de dag. Het Spaanse merk staat bekend om betaalbare en toch ook sportieve auto’s. Auto’s die ook erg geschikt zijn om te leasen. Bent u op zoek naar een Arona, Leon of Ibiza om te leasen? U kiest bij MKB Lease uit diverse leasevormen:

Populaire Seat modellen

MKB Lease heeft een ruim aantal SEAT auto’s die u kunt leasen. U heeft de keuze uit de volgende modellen:

  • Ibiza
  • Leon
  • Leon Sportstourer
  • Arona
  • Ateca
  • Tarraco

Wilt u meer weten over het leasen van een Seat? Neem dan gerust contact met ons op of neem een kijkje in onze lease configurator. Daar vindt u alle Seat modellen inclusief uitgebreide informatie per auto en de leasetarieven.

Over het Spaanse merk Seat

Sociedad Española de Automóviles de Turismo, afgekort SEAT, is een Spaans automerk dat inmiddels onderdeel is van de Duitse Volkswagen-groep. De van origine Spaanse auto’s zijn daarom voorzien van Duitse technieken. SEAT heeft grote groene ambities en verminderen hun jaarlijkse CO2-uitstoot door hun vele zonnepanelen. Daarnaast brengt het merk meerdere duurzame hybride- en elektrische modellen op de markt.

De geschiedenis van SEAT

In 1950, na de burgeroorlog, werd het Spaanse merk SEAT opgericht door het staatsbedrijf INI in het teken van de economische wederopbouw. Drie jaar na de oprichting brengt het merk haar eerste auto pas op de markt. Deze auto was voornamelijk bedoeld voor politici en hoge ambtenaren. Later kwamen er ook auto’s op de markt die voor de gewone man bedoeld waren. Vanwege een licentieovereenkomst zijn veel modellen tot de jaren ‘80 verwant aan de auto’s van Fiat. Zo werden dezelfde modellen onder de verschillende merknamen in het buitenland verkocht. Sinds 1980 is er geen samenwerking meer met Fiat en heeft SEAT haar eigen plan getrokken. Inmiddels is het bedrijf onderdeel van de Volkswagen-groep.

Het logo van Seat

Het logo van SEAT bestaat uit de letter S met meerdere diagonale strepen. Deze strepen zijn geïnspireerd op de Avenue Diagonal, een belangrijke straat in Barcelona. Hoewel het logo in eerdere varianten vaak een donkerrode kleur bevatte, heeft het merk in 2017 besloten om over te gaan op een strak zwart-wit ontwerp.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease