Duurzame relatie, duurzaam wagenpark

Sales Directeur van Saled, Stef de Graaf, vertelt enthousiast: “Voor Saled is klantvriendelijkheid, een eerlijke prijs en snelle en flexibele hulp belangrijk. Bovenal hechten we waarde aan duurzame relaties. MKB Lease gaf ons in de gesprekken en het advies een erg prettig gevoel. De kernwaarden die MKB Lease hanteert staan ook voor ons hoog in het vaandel. We voelden daarom al snel een match. We kijken uit naar een mooie samenwerking!”

Drie hybride Hyundai’s

Het wagenpark van Saled laat zien waar het bedrijf voor staat. Ze kiezen duidelijk voor duurzaamheid. Zo leverde MKB Lease, zoals op de foto te zien is, drie hybride Hyundai IONIQ’s af op locatie bij Saled. Naast deze auto’s rijden er ook diverse andere Hybride auto’s binnen het wagenpark. MKB Lease verzorgde bovendien de fraaie bestickering van de auto’s voor Saled. Zo kunnen zij de komende jaren weer onbezorgd op pad.

Over Saled

Saled is dé leverancier in hoogwaardige, professionele LED verlichting en partner in duurzaamheid en kwaliteit. De LED verlichting van Saled is 99,9% recyclebaar, geeft ruim 50% minder CO2 uitstoot en bespaart ruim 50% energie. Saled levert alleen gecertificeerde verlichting. Naast het leveren van nieuwe armaturen inclusief lichtbron, is Saled gespecialiseerd in het 1 op 1 vervangen van de conventionele lichtbron naar een LED lichtbron in het bestaande armatuur. Dit betekent dat de huidige armatuur niet vervangen hoeft te worden om over te stappen naar LED. Meer info lees je op de WEBSITE van Saled.

De zogenaamde retrofitlampen van Saled zijn beschermd door een Europees modelrecht. Voor deze lichtbronnen is ook een patent aangevraagd. Hiermee kan Saled de kwaliteit van de producten nog meer garanderen. Zo zijn er nog weinig redenen om niet over te stappen naar LED verlichting. Weinig redenen dus om niet over te stappen naar Led verlichting!

Op de foto overhandigt Mark Gordeyns van MKB Lease (2e van links) de sleutel van één van de auto’s aan één van de Accountmanagers van Saled, Hille de Jong (links). Op de foto zie je ook twee andere Accountmanagers van Saled, Martin van de Kolk (2e van rechts) en Alje Koiter (rechts).

Bedankt voor het vertrouwen in MKB Lease, op naar een langdurige en prettige samenwerking!

Bekijk meerdere nieuwsitems

Voordelig zakelijk leasen met MKB lease voor uw bedrijf

21 mei 2024

Elektrisch de vakantie tegemoet: 10 tips voor een zorgeloze reis met uw EV

1 mei 2024

Zakelijk of privé leasen: de beste keuze voor de zzp’er

17 april 2024

Subsidieregeling elektrische bedrijfswagens