Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Renault leasing bij MKB Lease

MKB Lease heeft een ruim aanbod Renault auto’s die beschikbaar zijn voor lease. Bent u op zoek naar een 100% elektrische leaseauto? Bekijk dan de vele opties rondom het model Zoe. Vindt u ruimte in de auto juist belangrijker? Bekijk dan de Clio en Mégane Estate. U kunt bij MKB Lease kiezen uit verschillende leasevormen:

Populaire modellen

Bij MKB Lease kunt u kiezen uit een ruim aanbod modellen. Bekijk het volledige overzicht modellen en ontdek welk model het beste bij uw wensen past. De populairste modellen voor Renault lease zijn:

Wilt u meer informatie over het leasen van een Renault? Neemt u dan gerust contact met ons op of maak gebruik van onze lease configurator.

Het Franse merk Renault

Na de verkoop van zijn eerste auto in 1898 richtte Louis Renault samen met zijn broers Marcel en Ferdinand het merk Renault Frères op. Onder leiding van Louis groeide het autobedrijf snel en broer Marcel bleek een getalenteerde autocoureur te zijn. Zijn deelname aan onder andere de race van Parijs naar Wenen zorgde voor extra bekendheid van het merk. In 1946, na de dood van Louis, luidde het Franse automerk een nieuw tijdperk in en experimenteerde veel met nieuwe modellen en designs. Inmiddels is Renault al een geruime tijd een Europese marktleider en vormt samen met vier andere bedrijven, waaronder Dacia en Lada, de Groupe Renault.

De elektrische auto’s van Renault

Het is Renault’s missie om duurzame mobiliteit mogelijk te maken voor iedereen. Het merk is pionier op het gebied van elektrisch rijden en gaat graag milieu-uitdagingen aan. Het doel is om in 2040 in Europa en in 2050 wereldwijd koolstofneutraal te zijn. Om dit doel te bereiken ontwerpt, produceert en verkoopt Renault al bijna 10 jaar elektrische auto’s. Naast dat een elektrische auto minder belastend is voor het milieu, biedt elektrisch rijden ook financiële voordelen. Zo is het opladen van de accu minder duur dan het tanken van brandstof én zijn de onderhoudskosten lager.

Het logo

Het logo van Renault kenmerkt zich door het diamantvormige design dat sinds 1925 wordt gebruikt. De bijnaam van het merk is dan ook niet voor niets ‘la losange’, de Franse vertaling van ‘de diamant’. Hoewel er na 1992 alleen subtiele veranderingen zijn doorgevoerd, is het logo van Renault in 2021 in een modern jasje gestoken. Het tweedimensionale 3D-logo heeft plaats gemaakt voor een strak design met lijnen. Design director, Gilles Vidal, noemt het een tijdloos design zonder overbodige effecten of kleuren.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB-lease