“Wij zien in MKB Lease geen leverancier, maar een partner”

Murat Senol, Teamleider Facilitair, over MKB Lease

Partners voor Jeugd is een samenwerkingsverband van organisaties die zich inzetten voor de bescherming en ondersteuning van kwetsbare jongeren en hun ouders. Ondanks de centrale aansturing vanuit het hoofdkantoor in Amsterdam, is Partners voor Jeugd toch sterk verankerd door het hele land met zestien locaties. Om deze samenwerking in goede banen te leiden, heeft de organisatie een wagenpark van 300 auto’s, waarvan er 290 worden geleaset bij MKB Lease. Murat Senol, Teamleider Facilitair: “MKB Lease scoort het best op alles wat wij belangrijk vinden in een leasemaatschappij.”

Bij Partners voor Jeugd werken circa 950 jeugdzorgspecialisten. Murat: “Daarmee zijn we de grootste uit de branche. Ondanks onze omvang, zijn we toch in staat de zorg vanuit een centraal punt dicht bij onze cliënten te organiseren.” Mobiliteit speelt hierin een grote rol.
Murat: “Veel van onze collega’s hebben geen vaste werkplek. Deze zogeheten ambulante collega’s werken voornamelijk vanuit huis en zijn veel bij cliënten thuis. Zeker op het gebied van jeugdbescherming is het belangrijk dat we de zorg naar onze cliënten toe brengen. Tijd is hierin een belangrijke factor. Daarom is het van belang dat onze ambulante collega’s mobiel zijn. Dat geldt evenzo voor veel niet-ambulante collega’s, die geregeld afspraken hebben op locatie of in teams bij elkaar komen voor een meeting.”

Partnership

De mobiliteit van Partners voor Jeugd is geborgd met een wagenpark van inmiddels 300 auto’s. Deze omvang maakt het wagenparkbeheer tot een belangrijke en intensieve taak. Murat: “Daarom zijn we niet zozeer op zoek gegaan naar een leverancier, maar naar een partner, die ons hier echt in kan ondersteunen. Flexibel en vanuit een sterk adviserende rol. Wij willen een open, transparante en eerlijke relatie opbouwen, waarin we met elkaar tot oplossingen komen, ongeacht onze soms verschillende belangen. Dat zijn voor ons belangrijke criteria bij de afweging van leveranciers.”

MKB Lease brengt veel expertise in.

Murat Senol

Zeer betrokken

MKB Lease bezit dit totaalpakket”, zegt Murat. “Ze zijn transparant, flexibel en schakelen snel. Maar bovenal: ze brengen veel expertise in en ontzorgen ons. Daarom betrekken wij ze bij alle beslissingen omtrent onze mobiliteit. Zo hebben we onlangs onderzocht of het voor ons interessant is om de transitie te maken naar elektrische auto’s. MKB Lease dacht hierin goed met ons mee. Mede met hun kennis over de ontwikkelingen in de markt, hebben we geconcludeerd dat het voor ons op dit moment nog niet rendabel is. Het advies van MKB Lease is daarin medebepalend geweest.”

Relatie bestendigd

De samenwerking is dit jaar verlengd met drie jaar. Murat: “Dat geeft wel aan dat we veel vertrouwen hebben in MKB Lease.” Desalniettemin ging de beslissing niet over één nacht ijs. Murat: “Aan dit soort beslissingen gaat een uitgebreid marktonderzoek vooraf. Ieder jaar komen we met de inkoopadviseurs bijeen voor een leveranciersbeoordeling. Begin dit jaar hebben we MKB Lease geëvalueerd en meegenomen in onze vergelijking van leasemaatschappijen, op basis van voor ons belangrijke punten, zoals flexibiliteit, transparantie, ontzorgen en prijs. MKB Lease scoort op deze punten het best.”

Wilt u ook meer informatie over leasen?

Neem direct contact met ons op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)