“Er is geen enkele behoefte aan een andere leasemaatschappij”

Mark Jansen, mede-eigenaar van Woonveste, over MKB Lease

Het creëren van een aangename woon-, werk- of leefomgeving. Dat is bij ieder project van bouw- en projectontwikkelingsbedrijf Woonveste het uitgangspunt. Met name in Eindhoven, maar ook zeker daarbuiten. De mobiliteit die hiervoor nodig is, wordt door Woonveste al sinds 2012 toevertrouwd aan MKB Lease. Mark Jansen, mede-eigenaar van Woonveste: “Net als met veel van onze klanten, hebben we ook een lange relatie met MKB Lease.”

Mark nam Woonveste – dat al veertig jaar bestaat – over in 2012, samen met een compagnon. Het in Mierlo gevestigde bouw- en projectontwikkelingsbedrijf is gespecialiseerd in het ontwikkelen, bouwen, verbouwen en onderhouden van o.a. woningen, kantoren, hotels en winkels. Mark: “Kwaliteit en betrouwbaarheid staan hierbij voorop. Bovendien zijn we zeer transparant in onze begrotingen en komen we altijd onze afspraken na. Hier hebben we veel vaste klanten aan te danken, met wie we lange relaties hebben opgebouwd. Daardoor zijn we in korte tijd hard gegroeid. Zowel met het bouwbedrijf als met het ontwikkelingsbedrijf; beide diensten zijn ondergebracht in aparte bv’s.”

Prettig contact

Het team van Woonveste is inmiddels 25 man sterk en bestaat uit metselaars, timmerlieden, uitvoerders en werkvoorbereiders, die dagelijks naar de bouwplaats afreizen. Daarvoor heeft het bedrijf 10 bedrijfsauto’s beschikbaar, bestaande uit 5 personenauto’s en 5 bedrijfsbussen. “Deze leasen we sinds 2012 van MKB Lease”, zegt Mark. “Ik kende de leasemaatschappij van toen ik nog werkzaam was bij Van Straten, dat failliet ging. Nadat ik Woonveste overnam, heb ik contact opgenomen. We konden een aantal bussen meenemen uit het faillissement en hebben van daaruit de relatie bestendigd.”

MKB Lease maakt hun slogan altijd duidelijk meer dan waar.

Mark Jansen

Goed en snel

“Vooral het prettige contact gaf hierin de doorslag”, voegt Mark toe. “Ze maken hun pay-off altijd duidelijk meer dan waar. De service is goed en snel. Als we een vraag hebben, wordt er direct op geacteerd en teruggekoppeld. Dat vind ik het belangrijkst. Natuurlijk moeten ook de tarieven concurrerend zijn, maar een goede service maakt dat deze een paar procenten mogen verschillen. Een paar auto’s van voor de overname lopen nog bij een andere leasemaatschappij. Zodra die contracten aflopen, brengen we alles onder bij MKB Lease.”

Wagenparkbeheer

Het wagenpark beheert Mark vooralsnog zelf, naast zijn kerntaken: “Daarom is het prettig dat MKB Lease goed met ons meedenkt en met voorstellen komt, die het wagenparkbeheer eenvoudiger maken. Op initiatief van MKB Lease hebben we vorig jaar bij elkaar gezeten om alle contracten zoveel mogelijk gelijk te trekken. Door onze groei van de afgelopen jaren, waren hier wat verschillen in geslopen. Bijvoorbeeld in het eigen risico, waardoor er verschillende bedragen moesten worden betaald in geval van schade. Die verschillen hebben we met elkaar rechtgezet, wat een stuk prettiger werkt.”

Lange relatie

Mark hecht aan lange relaties, zowel met zijn klanten als met zijn leveranciers. “Onze lange relatie met MKB Lease geeft aan dat we zeer tevreden zijn over de samenwerking. Vooral het prettige contact met onze contactpersoon Robbert-Jan is hier debet aan. We kennen elkaar goed, waardoor de relatie persoonlijk is en we loyaal zijn naar elkaar. Daarom is er geen enkele behoefte aan een andere leasemaatschappij.”

Benieuwd waarom wij ook u iets kunnen betekenen?

Neem direct contact met ons op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)