Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Peugeot leasing bij MKB Lease

MKB Lease heeft een groot aanbod Peugeot auto’s die beschikbaar zijn voor lease. Bent u op zoek naar een 100% elektrische leaseauto? Bekijk dan de Peugeot iOn. Vindt u ruimte in de auto juist belangrijker? Bekijk dan de 508 of de 3008. U kunt bij MKB Lease kiezen uit verschillende leasevormen:

Populaire modellen

Bij MKB Lease kiest u uit een uitgebreid aanbod Peugeot auto’s. Bekijk het volledige overzicht en ontdek welk model het beste bij uw wensen past. De populairste modellen voor Peugeot lease zijn:

Wilt u meer informatie over het leasen van een Peugeot? Neemt u dan gerust contact met ons op of maak gebruik van onze lease configurator.

Over Peugeot

Het verhaal van Peugeot begint in 1810 in de fabriek van Jean-Pierre en Jean-Frédéric Peugeot, waar staal bewerkt en geproduceerd werd. In 1890 werd de eerste echte auto gebouwd. Vroege modellen werden aangeduid met verschillende namen, totdat in 1929 werd overgestapt op het bekende systeem van drie cijfers met een nul in het midden.

In 2008, 117 jaar na de start van de productie van automobielen, heeft Peugeot 50 miljoen auto’s geassembleerd.

Het Franse automerk staat op nummer 3 van de top 10 van populairste merken in Nederland in 2022.

Het logo van Peugeot

U herkent een Peugeot aan het logo met de leeuw. Maar waarom heeft een leeuw? Deze “Koning van de jungle” staat symbool voor kracht, macht, zekerheid en snelheid. In 1858 werd het logo voor het eerst geregistreerd. In de loop van de tijd heeft het logo een aantal metamorfoses ondergaan, maar de leeuw is altijd gebleven.

Altijd vooruitstrevend

Peugeot heeft al meerdere keren bewezen goed te zien wat de markt nodig heeft, door als eerste met een productinnovatie te komen. Zo bouwden zij in 1891 als eerste een wagen met een Daimler-motor. De auto haalde een snelheid van “maarliefst” 15 kilometer per uur. In 1959 slaagde Peugeot erin om de eerste Franse constructeur van een dieselwagen te zijn. Tijdens de tweede wereldoorlog, in 19421, ontwikkelden ze de eerste elektrische auto. De ‘Voiture Légere de Ville’ of ‘Lichte stadsauto’ werd ontwikkeld omdat benzine tijdens de oorlog bijna niet te krijgen was.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies