Tenders en aanbestedingen wagenpark in goede handen

MKB Lease ontvangt aanbestedings- en tenderaanvragen, Europese en onderhandse, voor het leasen van personenauto’s, bedrijfswagens en het beheer van wagenparken. MKB Lease heeft een gespecialiseerd team voor tenders en aanbestedingen. Dit team beantwoordt uw vragen duidelijk en begrijpelijk, binnen de gestelde deadline. Uw tender of aanbesteding is bij MKB Lease dus in goede handen!

MKB Lease is ‘Altijd Duidelijk’

Samenwerken met MKB Lease betekent dat u kunt rekenen op duidelijke en begrijpelijke voorwaarden. MKB Lease heeft niet voor niets de slogan ‘Altijd Duidelijk’! Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komen er geen verrassingen aan het licht. Daarnaast geven wij rondom tenders en aanbestedingen advies over en inzicht in:

  • Zekerheid van kosten: geen financiële verrassingen.
  • Maximale uitbesteding van operationele activiteiten zodat u wordt ontlast.
  • Duurzame en milieubewuste oplossingen door verlaging van de CO2-uitstoot.
  • Ontwikkelingen in de markt.

MKB Lease heeft ISO 9001:2015

Sinds mei 2019 is MKB Lease gecertificeerd voor ISO 9001:2015. Dit certificaat bevestigt dat MKB Lease voldoet aan internationale eisen voor kwaliteitsmanagement en dat de dienstverlening goed is georganiseerd. Lees hier meer over het behalen van ISO 9001:2015.

Soms zeggen we NEE!

Bij MKB Lease zeggen we niet graag NEE. Maar, dat doen we wel als een tender of aanbesteding uitsluitend of grotendeels op de maandtarieven wordt beoordeeld en er geen oog is voor bijkomende kosten. MKB Lease gelooft namelijk in een duurzame relatie. Een duurzame relatie kun je alleen opbouwen als je aandacht vestigt op het beste advies, op ruime uitbesteding van operationele activiteiten en geen financiële verrassingen tijdens de looptijd van het contract of achteraf.

Henriette Brouwer

Neem contact op

Wilt u op een efficiënte en kostenbewuste wijze uw wagenpark beheren of heeft u vragen?

Henriette Brouwer Bel mij op 06-54982907 06-54982907 henriette.brouwer@mkblease.nl

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)