Maatschappelijk Verantwoord Ondernemen

Ontdek de voordelen van een duurzaam wagenpark

MKB Lease draagt bij aan duurzaam wagenparkbeheer. Dit doen we door proactief en persoonlijk te adviseren en emissieloze auto’s in het wagenpark te stimuleren. In het advies naar de wagenparkbeheerder, maar uiteraard in het contact met de leaserijder. Bovendien geven we de berijder in de MKB Lease app inzicht in het brandstofgebruik, tankgedrag en de milieuprestaties. Dit maakt de berijder meer bewust van het rijgedrag.

Erkend Duurzaam Plus gecertificeerd

Met trots is MKB Lease in het bezit van het Erkend Duurzaam Plus certificaat. Dit is hét duurzaamheid kenmerk binnen de mobiliteitsbranche. Erkend Duurzaam Plus is 100 procent onafhankelijk, objectief en werkt volgens de internationale duurzaamheidsnorm ISO 26000.

Het besparen van energie, aandacht voor de persoonlijke ontwikkeling van personeel, werkomgeving en de verkoop van energiezuinige auto’s staan onder andere centraal bij de certificering.

Lees via de onderstaande button meer over Erkend Duurzaam Plus.

Meer over Erkend Duurzaam

Cleaner Car Contracts

MKB Lease neemt deel aan Cleaner Car Contracts. Hiermee tekenen we voor het terugdringen van de gemiddelde uitstoot van nieuw in te kopen auto’s. Onze ambitie en inspanning dienen er uiteindelijk voor te zorgen dat in 2020 een praktijkverbruik van de leasevloot van maximaal 95 gram CO2/km gerealiseerd wordt. Dit kan door inzet van zuinige conventionele auto’s, (semi)-elektrische auto’s of door het beïnvloeden van het rijgedrag.

Uw voordelen

Door uw wagenpark zuiniger te maken:
• Bezit u een wagenpark dat beter is voor het klimaat en milieu.
• Wordt uw mvo ambitie verwerkt in het autobeleid.
• Heeft uw wagenpark een lager brandstofverbruik, met daarbij lage brandstofkosten.
• Heeft u fiscaal aantrekkelijke auto’s in uw wagenpark, wat voordelig is voor de berijder.

Innovatie

Om winst voor milieu en berijder te behalen spelen we in op duurzame productontwikkeling. Zo hebben de studenten van de Technische Universiteit Eindhoven een aerodynamische aanpassing aan de onderkant van de auto, gebaseerd op Formule 1- en luchtvaarttechnologie, ontwikkeld die ervoor zorgt dat een auto 14,7% zuiniger is en een bestelauto 10%. Om dit in praktijk te bewijzen heeft MKB Lease ervoor gezorgd dat deze unieke uitvinding getest kon worden.

Wij gaan graag de gezamenlijke inspanning aan om uw wagenpark duurzamer te maken.

Geïnteresseerd in een samenwerking?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Graag direct en persoonlijk contact?

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)