MKB Lease, uw leasemaatschappij

Dé leasemaatschappij voor MKB- en ZZP Nederland

Altijd duidelijk.  Daar staan we voor, in alles wat we voor u doen. Wij zijn uw leasemaatschappij voor MKB- en ZZP-Nederland. En dan bedoelen we niet alleen de bakker-om-de-hoek. Het MKB is namelijk het grootste deel van de bedrijvigheid in Nederland. MKB Lease biedt een compleet dienstenpakket aan op het gebied van leasing, of het nu gaat om operational lease, financial leaseshortlease of private lease. Samen met u komt MKB Lease tot de leasevorm en het leasepakket dat het beste bij uw bedrijf of onderneming past.

MKB Lease onderscheidt zich met een persoonlijke benadering, helder advies en korte communicatielijnen. Natuurlijk blinken ook onze voorwaarden uit in duidelijkheid. U werkt  altijd samen met een vast accountteam dat u en uw wensen kent. Wij nemen u zoveel mogelijk op maat werk uit handen. U geeft opdracht tot het uitzoeken van een leaseauto en tekent het contract. De rest regelt MKB Lease!

ISO 9001:2015

Sinds mei 2019 is MKB Lease gecertificeerd voor ISO 9001:2015. Dit certificaat bevestigt dat MKB Lease voldoet aan internationale eisen voor kwaliteitsmanagement en dat de dienstverlening goed is georganiseerd. Lees hier meer over het behalen van ISO 9001:2015.

Lees meer

De belangrijke rol van feedback en klanttevredenheid

Sinds het voorjaar van 2017 is MKB Lease aan de slag gegaan met het verzamelen van klantfeedback. Klanttevredenheid niet meer weg te denken uit de bedrijfscultuur van MKB Lease. Doorlopend meten we wat klanten van ons vinden en gebruiken we de feedback van onze klanten en relaties om onze service te verbeteren. Recent schreven we hier met onze partner Feedback Company nog een whitepaper over. Bekijk deze hieronder.

Bekijk whitepaper klanttevredenheid

Onderdeel van Emil Frey Nederland

MKB Lease is een dochter van Emil Frey Nederland NV, één van de grotere spelers in de automotive branche. Onder de paraplu van Emil Frey Nederland vallen diverse dealerbedrijven, onderdelenleveranciers en schadeherstelbedrijven. Daarmee is een breed palet aan diensten gegarandeerd. En daar kunt u weer van profiteren. Zo ervaart u de voordelen van een flexibele leasemaatschappij die wagenparken van verschillende groottes op maat kan beheren. Emil Frey Nederland NV is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group. De Emil Frey Group is één van de grootste automotive concerns van Europa.

Voor elke vraag een passende oplossing, dat is MKB Lease

Neemt u gerust eens contact met ons op.

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Lid van VNA en Autolease Inkoop Combinatie

Als gerenommeerde leasemaatschappij is MKB Lease lid van de VNA, Vereniging van Nederlandse Leasemaatschappijen, en van de Autolease Inkoop Combinatie.