Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Een Opel leasen bij MKB Lease

Bij MKB Lease hebben we een ruim aanbod in leaseauto’s, zo ook Opel leaseauto’s. Hebt u een speciale Opel auto op het oog? Bent u enthousiast over de Corsa, Astra, Mokka of juist een ander model? Bekijk het volledige overzicht leaseauto’s en ontdek welke Opel het beste bij uw wensen past. Bij MKB lease hebt u de keuze uit de volgende populaire leasevormen:

Over het Duitse merk Opel

Opel werd opgericht in 1862 door Adam Opel in het Duitse Rüsselsheim. Hoewel het bedrijf in eerste instantie naaimachines produceerde, ging Adam op advies van zijn zoons in 1886 over op het produceren van fietsen. Mede door het wielersport succes van zijn zoon Karl, die gebruik maakte van Opel fietsen, kwam het aantal bestellingen al snel in een stroomversnelling. Drie jaar het overlijden van Adam in 1898 begonnen zijn zoons, naast de succesvolle fietsenfabriek, met het bouwen van de eerste wagen. Sindsdien is Opel uitgegroeid tot een gerenommeerde autofabrikant en niet weg te denken is uit het huidige autolandschap.

Het logo

Sinds de oprichting van Opel in 1862 veranderde het logo maar liefst 28 keer. Voordat het bedrijf auto’s ging produceren, was Opels logo compleet anders dan hoe we het nu kennen. De sierlijke vormen van vroeger hebben plaatsgemaakt voor strakke lijnen in het design van nu. In 1937, toen Opel al auto’s maakte, introduceerde het bedrijf een nieuw logo met een zeppelin en een cirkel. De zeppelin stond voor het geloof in vooruitgang en de cirkel hierachter symboliseert een wiel. Hoewel Opel nog lang vasthield aan de zeppelin, besloot het bedrijf in 1964 om de zeppelin te vervangen door een bliksemflits. Deze vorm is nog steeds terug te zien is in het logo van vandaag de dag.

Overname door de PSA Group en het begin van Stellantis

In 2017 heeft het Franse autoconcern PSA Group, waaronder Peugeot, Citroën en DS vallen, Opel van General Motors overgenomen. Met deze overname was het bedrijf bijna de grootste autofabrikant van Europa geworden. In 2021 is PSA gefuseerd met FCA (Fiat Chrysler Automobiles) en zijn samen verdergegaan onder de naam Stellantis. Dit bedrijf exploiteert en verkoopt maar liefst veertien automerken: Abarth, Alfa Romeo, Chrysler, Citroën, Dodge, DS, Fiat, Jeep, Lancia, Maserati, Opel, Peugeot, Ram en Vauxhall.

Populaire Opel modellen

MKB Lease heeft een ruim aanbod Opel leaseauto’s. Bekijk het volledige aanbod en ontdek welk model het beste bij uw situatie past. De populairste modellen zijn:

  • Crossland
  • Crossland X
  • Grandland X
  • Ampera-e
  • Astra
  • Astra Tourer
  • Corsa
  • Mokka
  • Insignia
  • Combo Tour

Wilt u meer informatie over het leasen van een Opel? Neemt u dan gerust contact met ons op of maak gebruik van onze lease configurator.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease