Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB-lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Nissan leasing bij MKB Lease

Zowel voor ZZP’ers als voor ondernemers in het MKB is een auto leasen een interessante stap. Door zakelijk te leasen, krijgt u een leaseauto waarmee u een professionele indruk maakt bij uw klanten. Wilt u een Nissan leasen? Bij MKB Lease maken we gebruik van de volgende leasevormen voor zakelijk leasen:

Populaire modellen

MKB Lease heeft een groot assortiment Nissan-modellen. Al onze modellen zijn geschikt voor zakelijk leasen. Dus voor welke leasevorm u ook kiest, MKB Lease heeft een geschikte auto die bij uw wensen past. De volgende modellen zijn populair bij onze klanten:

  • Juke
  • Leaf
  • Micra
  • X-Trail
  • Qashqai
  • Ariya

Wilt u meer informatie over het leasen van een Nissan? Neemt u dan gerust contact met ons op of maak gebruik van onze lease configurator.

De geschiedenis van Nissan

Nissan werd in 1911 in Tokio opgericht onder de naam DAT (later Datsun), dat een acroniem was van de namen van de oprichters Kenjiro Den, Rokuro Aoyama en Meitaro Takeuchi. Het bedrijf richtte zich voornamelijk op het produceren van kleine voertuigen voor de Japanse markt. Onder de naam Datsun behaalde het bedrijf veel populariteit, maar deze naam is in Nederland voornamelijk bekend als oude naam van het huidige Nissan. Vandaag de dag is Nissan één van de grootste automerken ter wereld en ook op de Nederlandse wegen niet weg te denken.

Nissan Ambition 2023

In 2021 presenteerde Nissan haar Ambition 2030 als vervolg op Ambition 2023. Dit strategische plan richt zich op het positioneren van Nissan als een leider in elektrische-, zelfrijdende- en duurzame voertuigen. Zo kondigde Nissan aan om nieuwe elektrische voertuigen te lanceren en om aandacht te geven aan het recyclen van materialen, met als doel om de CO2-uitstoot te beperken. Met deze strategie werken ze toe naar hun doel om in 2050 een zero-emissie bedrijf te zijn.

Het logo

Het logo van Nissan kenmerkt zich door de cirkel en rechthoek met de merknaam in het midden. Hoewel het logo door de jaren heen enkele veranderingen heeft ondergaan, is dit design al terug te vinden sinds de oprichting van het bedrijf in 1933. Het merk heeft vaak de kleuren rood en blauw in hun logo gehad, waarbij de rode cirkel een verwijzing was naar Japan. Recentelijk heeft Nissan hun logo in een nieuw jasje gestoken, waarbij het ontwerp minimalistisch en modern is.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease