Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

NIO leasing en leasevormen

Een leaseauto is belangrijk voor ondernemers. U rijdt als ondernemer graag een auto die er degelijk uitziet, een auto die toereikend is voor uw kilometerbehoefte en een auto die u veilig van A naar B brengt. Kies uit één van de drie zakelijke, maar toch opvallende auto’s van NIO. U heeft bij MKB Lease de keuze uit verschillende leasevormen:

Populaire modellen

Bij MKB Lease heeft u de mogelijkheid om te kiezen tussen alle huidige modellen van het merk NIO. Kiest u voor de ruime SUV, de EL7 of kiest u voor een sportieve sedan zoals de ET5. Bekijk de opties nu! Hieronder vindt u alle huidige modellen die beschikbaar zijn bij MKB Lease:

  • NIO EL7
  • NIO ET7
  • NIO ET5

Twijfelt u nog over welk model van NIO u moet kiezen? Of heeft u een andere vraag? Neem dan gerust contact met ons op, of maak gebruik van de lease configurator van MKB Lease.

De missie van NIO

Het merk NIO is wat Aziatische EV merken betreft een pionier. Ze waren immers als eerste merk binnen deze categorie op de Europese markt met premium elektrische voertuigen. NIO wil zich onderscheiden door het bieden van een plezierige levensstijl en niet simpelweg een auto.

Dit wordt al meteen duidelijk waar u in een NIO stapt. Het interieur is zeer huiselijk afgewerkt, het infotainmentsysteem is compleet en de rijervaring geweldig. En niet te vergeten, in tegenstelling tot andere Aziatische merken heeft NIO veel beenruimte. De meeste bijrijders kunnen gemakkelijk hun benen strekken in de NIO.

‘BaaS’ – Battery as a Service

Eind vorig jaar heeft NIO in Tilburg haar eerste ‘Power Swap Station’ in Nederland geopend. Dit batterijwisselstation is onderdeel van een snelgroeiend netwerk. Zo kan iedereen die kiest voor een BaaS-abonnement (‘Battery as a Service’) op een geautomatiseerde manier haar batterij laten vervangen voor een volle batterij.  Eind dit jaar wil NIO al 120 van deze locaties door Europa geopend hebben. Er zijn er nu al een handvol van in Nederland en het worden er de komende jaren alleen nog maar meer. Ook blijft gedurende 2023, naast batterijwissel, de daadwerkelijk opgeladen energie gratis in combinatie met een NIO subscription abonnement.

Maar waarom batterijwissel, als je ook gewoon kan laden? Alhoewel simpelweg opladen in veel situaties het beste uit zou komen, heeft het verwisselen van de batterij ook voordelen. Het wisselen van een lege batterij met een (bijna) volle batterij gaat bijvoorbeeld een stuk sneller dan het opladen van een EV. Je bent al met vijf minuten klaar met het wisselen van de batterij. De batterijwisselstations genieten een geavanceerd monitorend en onderhoudend systeem. Dit zorgt ervoor dat je met een BaaS-abonement altijd rijdt met een veilige en gezonde batterij. Ook is het wisselen van de batterijen een stuk milieubewuster, omdat de monitoring van de batterijen ervoor zorgt dat deze een stuk langer meegaan.

NIO heeft ook geopperd dat het verwisselen van een batterij een goed alternatief kan worden in de toekomst voor EV rijders met weinig laadopties. NIO levert nu als fabrikant een 75 en een 100 kWh-batterij.

Bent u geïnteresseerd wat het merk en ‘BaaS’ voor u kan betekenen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs. Of kijk alvast de video van het batterijwisselstation in werking.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease