Een nieuwe jasje

Bij een nieuwe versie van de app hoort natuurlijk ook een nieuwe uitstraling. Daar is zorgvuldig aandacht aan gegeven met een vers design. Belangrijkste verbetering is dat het hoofdmenu van de app alle informatie overzichtelijk weergeeft, zodat u snel navigeert naar het onderwerp waar u meer informatie over wenst. Actualiteit rondom de leaseauto is bovendien in chronologische volgorde weergegeven. Heeft uw auto bijvoorbeeld recent onderhoud gehad, dan staat de melding van het uitgevoerde onderhoud (inclusief uitgevoerde werkzaamheden) als eerste in de tijdlijn. Zo blijft u goed op de hoogte van de status van uw leaseauto.

Meer gebruikersgemak

Gebruikersgemak voor u staat voorop bij het maken van de app. Toch was dat in de vorige versie van de app nog niet overal even ‘vriendelijk’. Daar hebben we uiteraard verandering in gebracht. Zo kunt u na registratie inloggen met Face ID, is er een licht- en donkermodus beschikbaar en hebben we een handige zoekfunctie in het digitale berijdersboekje toegevoegd. Zo vindt u net even wat sneller de informatie die u op dat moment zoekt. Zoals gezegd staan updates rond uw auto en leasecontract chronologisch in het hoofdmenu weergegeven. Tot slot kunnen wij u in de app nog meer praktische informatie geven via nieuwsberichten, pushberichten en in-app meldingen. Handig voor u én ons!

Gratis downloaden in de store!

Zoals gezegd is de nieuwe MKB Lease App nu beschikbaar in zowel de Android store als App store. Mogelijk is de app op uw telefoon automatisch al bijgewerkt, maar check dit gerust even.

MultiTankcard niet meer direct gekoppeld in de app, maar …..

Toch is er ook nog een belangrijke wijziging die we graag aan u meegeven. Er was in de vorige versie van de MKB Lease app een koppeling met MultiTankcard (Brandstof-/laadpas). Deze directe koppeling is niet meer aanwezig in de nieuwe app. Onze partner MultiTankcard heeft hiervoor in de plaats een eigen App gelanceerd, de MultiTankcard Next app. Boordevol praktische functionaliteiten rondom tanken/laden. Denk aan declareren, een tank- en laadlocator, in-app betalen en nog veel. Check de informatie via het artikel van MultiTankcard en download daar ook direct!

Vragen over de App?

Heeft u nog vragen of kunt u bijvoorbeeld niet inloggen in de app? Laat het dan gerust weten en neem contact met ons op!

Bekijk meerdere nieuwsitems

Voordelig zakelijk leasen met MKB lease voor uw bedrijf

14 juni 2024

Nog 6 maanden profiteren van BPM-vrijstelling en subsidies

21 mei 2024

Elektrisch de vakantie tegemoet: 10 tips voor een zorgeloze reis met uw EV

1 mei 2024

Zakelijk of privé leasen: de beste keuze voor de zzp’er