bg

Tenders en aanbestedingen 

Het MKB Lease tenderteam zit voor u klaar!

Tenders en aanbestedingen in goede handen

MKB Lease ontvangt aanbestedings- en tenderaanvragen, Europese en onderhandse, voor het leasen van personenauto’s, bedrijfswagens en het beheer van wagenparken. Sinds kort heeft MKB Lease een gespecialiseerd team voor tenders en aanbestedingen. Dit team beantwoordt uw vragen duidelijk en begrijpelijk, binnen de gestelde deadline. Uw tender of aanbestedings aanvraag is bij MKB Lease dus in goede handen!

MKB Lease is 'Altijd Duidelijk'

Samenwerken met MKB Lease betekent dat u kunt rekenen op duidelijke en begrijpelijke voorwaarden. MKB Lease heeft niet voor niets de slogan ‘Altijd Duidelijk’! Zo weet u altijd waar u aan toe bent en komen er geen verrassingen aan het licht. Daarnaast geven wij rondom tenders en aanbestedingen advies over en inzicht in:

  • Zekerheid van kosten: geen financiële verrassingen;
  • Maximale uitbesteding van operationele activiteiten zodat u wordt ontlast;
  • Duurzame en milieubewuste oplossingen door verlagin van de CO2-uitstoot;
  • Ontwikkelingen in de markt.

Benieuwd naar wat we aan u beloven? Lees nu de 7 zekerheden van MKB Lease.

MKB Lease heeft ISO 9001:2015 

Sinds mei 2019 is MKB Lease gecertificeerd voor ISO 9001:2015. Dit certificaat bevestigt dat MKB LEase voldoet aan internationale eisen voor kwaliteitsmanagement en dat de dienstverlening goed is georganiseerd. Lees hier meer over het behalen van ISO 9001:2015.

Soms zeggen we NEE!

Bij MKB Lease zeggen we niet graag NEE. Maar, dat doen we wel als een tender of aanbesteding uitsluitend of grotendeels op de maandtarieven wordt beoordeeld en er geen oog is voor bijkomende kosten. MKB Lease gelooft namelijk in een duurzame relatie. Een duurzame relatie kun je alleen opbouwen als je aandacht vestigt op het beste advies, op ruime uitbesteding van operationele activiteiten en geen financiële verrassingen tijdens de looptijd van het contract of achteraf. 

Wat vinden klanten van MKB Lease?

Dagelijks krijgen wij van klanten feedback op onze service. Deze feedback vragen we, zodat we ons nog verder kunnen verbeteren. Benieuwd naar wat klanten over ons schrijven? Bekijk dan nu onze klantbeoordelingen.

Neem contact met ons op!

Wilt u op een efficiënte en kostenbewuste wijze uw wagenpark beheren of heeft u vragen? Neem dan nu contact op met Henriëtte Brouwer, Tender Manager van MKB Lease. Zij is bereikbaar op 033-4224833 of henriette.brouwer@mkblease.nl.