bg

Meer informatie over MKB Lease

MKB lease onderdeel Emil Frey Nederland

Over MKB lease

U wilt samenwerken met een leasemaatschappij die naar u luistert, u persoonlijk adviseert en aandacht geeft. Die werk uit handen neemt zodat u zich kunt concentreren op uw core business. MKB Lease heeft de leasekennis en middelen om u hierin te ondersteunen. En dat niet alleen. Wij zorgen er ook voor dat u precies weet waar u aan toe bent. Dat is waar ‘altijd duidelijk’ voor staat.

Wat biedt MKB lease?

Wij bieden u passende leasevormen en diensten om u nog meer te ontzorgen. 

MKB Lease heeft ISO 9001:2015 

Sinds mei 2019 is MKB Lease gecertificeerd voor ISO 9001:2015. Dit certificaat bevestigt dat MKB LEase voldoet aan internationale eisen voor kwaliteitsmanagement en dat de dienstverlening goed is georganiseerd. Lees hier meer over het behalen van ISO 9001:2015.

Onderdeel van Emil Frey Nederland

MKB Lease is een dochter van Emil Frey Nederland NV, één van de grotere spelers in de automotive branche. Onder de paraplu van Emil Frey Nederland vallen diverse dealerbedrijven, onderdelenleveranciers en schadeherstelbedrijven. Daarmee is een breed palet aan diensten gegarandeerd. En daar kunt u weer van profiteren. Zo ervaart u de voordelen van een flexibele leasemaatschappij die wagenparken van verschillende groottes op maat kan beheren. Emil Frey Nederland NV is onderdeel van de Zwitserse Emil Frey Group. De Emil Frey Group is één van de grootste automotive concerns van Europa.