shortlease auto

bg

Shortlease van MKB Lease

Huur een auto voor een korte periode of als voorloopauto

Huur een shortlease auto voor een korte periode!

Wat is shortlease?

Shortlease, simpelweg ook huur of rent te noemen, is een moderne leasevorm waarbij u voor een korte periode een auto kunt leasen. Shortlease biedt u de flexibiliteit van een huurauto, u kunt voor bijvoorbeeld 1 maand, 3 maanden of 6 maanden leasen, net wat u wilt. Vandaag besteld, is morgen rijden. U kunt opzeggen wanneer u wilt en heeft alle voordelen van full operational lease. Kortom; de ideale zakelijke leasevorm.

Voor wie shortlease interessant? 

Deze korte leasevorm is voor veel ondernemers interessant. Heeft u werknemers in de proeftijd of  veel tijdelijk personeel voor bijvoorbeeld  3 maanden in dienst? Biedt hen shortlease aan en zij rijden de volle 3 maanden in een leaseauto. Heeft u ineens voor een korte periode een bedrijfsauto nodig? Schakel shortlease in. Bent u een startende ZZP’er met nog weinig financiële zekerheid en wilt u niet vastzitten aan een lang contract? Ook dan biedt deze leasevorm u veel flexibiliteit.

Zakelijk & ZZP

In de zakelijke wereld is niets zeker. U kunt niet 5 jaar vooruit kijken. Daarom kan shortlease erg interessant zijn voor alle zakelijke ondernemers. Heeft u als ZZP’er of MKB ondernemer een tijdelijke klus van 3 maanden? Kies dan voor shortlease zodat u met uw leaseauto naar deze nieuwe klant kunt.

Altijd een complete shortlease auto

Kiest u voor een shortlease auto van MKB Lease, dan krijgt u altijd een complete auto tot uw beschikking. Zo zijn onze shortlease auto’s standaard uitgerust met een navigatie, heeft de auto altijd 5 deuren en is de auto voorzien van airco en centrale deurvergrendeling. MKB lease heeft een ruim aantal geel en grijs kenteken auto’s beschikbaar voor shortlease. Onderstaand een overzicht van de beschikbare voertuigen:

·         Peugeot iOn (100% elektrisch)
·         Hyundai IONIQ Electric (100% elektrisch)
·         Peugeot 108
·         Peugeot 208
·         Peugeot 2008
·         Peugeot 308 (SW)
·         Peugeot 508 (SW)
·         Peugeot 5008
·         Peugeot 3008 (MPV)
·         Peugeot Expert Traveller

Scherpe tarieven en duidelijke voorwaarden 

Shortleasen bij MKB Lease betekent dat u profiteert van scherpe tarieven, maar bovenal van duidelijke voorwaarden en een compleet pakket aan diensten. U dient alleen te tanken en rekening te houden met een verplicht eigen risico bij eventuele schade. Bij onze tarieven zijn verder altijd inclusief 100 vrije kilometers per dag inbegrepen.

Prijsvoorbeeld

Shortlease Peugeot 208 -  benzine

€ 559,00 per maand
€ 514,00 per maand (bij afsluiten halfjaar contract)

Meer informatie over shortlease?

Neem dan contact op met MKB Lease via info@mkblease.nl of bel 033 42 24 888. 

Voordelen en nadelen van shortlease

Voordelen

  • Snelle service: vandaag bestellen betekent morgen rijden.
  • Inzicht in uw kosten door een vast all-in maandbedrag.
  • Flexibel: u kunt op elk gewenst moment uw leaseauto inleveren.
  • Ideaal voor bijvoorbeeld tijdelijk personeel.

Nadelen

Het maandbedrag is in de meeste gevallen hoger dan bij operational lease.

100 km per dag zijn vrij, daarboven worden meer-kilometers in rekening gebracht.