bg

Meer informatie over MKB Lease

Alle leasevormen en services die we bieden

Leasevormen en services

MKB Lease biedt u passende leasevormen en services om u nog meer te ontzorgen. U kunt bij ons terecht voor de bekende leasevormen operational lease en financial lease. Wij hebben de verschillen tussen operational lease en financial lease voor u op een rij gezet. Ook bieden wij u een shortlease variant. Naast zakelijk leasen heeft u bij ons de mogelijkheid om te kiezen voor privé leasen

Het aanbod leasevormen

Operational lease

Eén van bekendste leasevormen is operational lease. De leasevorm operational lease betekent risicoloos leasen. U leaset voor een vast all-in maandbedrag en MKB Lease ontzorgt u geheel.

Meer informatie

Financial lease

Bij deze leasevorm wordt u eigenaar van uw wagenpark. De te betalen maandtermijnen bestaan enkel uit aflossing en rente. Ontdek nu of financial lease bij uw organisatie past.

Meer informatie

Shortlease

Zoekt u een leaseauto voor een korte periode? Dan biedt Shortlease een uitkomst. U leaset voor een korte tijd, maximaal 12 maanden, waardoor u flexibel blijft in uw keuzes. 

Meer informatie

Private Lease

Particulier leasen is een leasevorm zonder zorgen. U betaalt een vast maandbedrag en rijdt een nieuwe auto. Enkel de kosten van de brandstof komen voor uw rekening.

Meer informatie

Services van MKB Lease

Lease zeker>

Een leasecontract wordt vaak voor een periode van 3 jaar of langer afgesloten. Een lange periode waarin veel kan wijzigen, dus ook het jaarlijkse kilometrage. Als de afwijking van het jaarkilometrage minder dan 15% blijft, worden meer- en minderkilometers tegen het overeengekomen gelijke meer- en minderkilometertarief verrekend. Wanneer de afwijking meer dan 15% bedraagt, wordt het leasecontract aangepast waardoor het leasetarief wijzigt.

Vindt u het moeilijk om vooraf een inschatting te maken van het juiste jaarkilometrage? Dan biedt LeaseZeker in één oogopslag de leasetarieven op basis van verschillende looptijden en jaarkilometrages. Hierdoor is een kilometerafrekening nooit meer een verrassing.

In bovenstaande matrix ziet u een voorbeeld van een afgesloten contract van 36 maanden en 30.000 km per jaar. In de vakken staan de tariefverschillen bij afwijkende looptijd en/of kilometrage. Als aan het einde van de contractperiode van 36 maanden blijkt dat u 20.000 km per jaar heeft gereden, ontvangt u 36 x € 40,- = € 1.440,- terug.

Vervangend vervoer>

Vervangende auto in Nederland

Als u recht op een vervangende auto heeft in uw contract dan dekken wij deze kosten als de reparatieduur langer dan 1 werkdag in beslag neemt.

Wilt u direct vervangend vervoer, vraag naar de voorwaarden.

Vervangende auto in het buitenland

Als u recht op een vervangende auto heeft in uw contract dan dekken wij deze kosten als de reparatieduur langer dan 2 werkdagen in beslag neemt.

Wilt u direct vervangend vervoer, vraag naar de voorwaarden.

Vervangende auto voor bestelauto

Wilt u vervangend vervoer in uw leasecontract opnemen? Vraag ons naar de individuele voorwaarden.

Verzekeringen & voorwaarden>

MKB Lease verzekert uw wagenpark met een zeer complete dekking.

Voordelen van verzekeren via MKB Lease:

  • De afhandeling van verzekeringskwesties worden u volledig uit handen genomen.
  • Schade wordt professioneel en uitsluitend volgens fabrieksvoorschriften hersteld.
  • Als aan het eind van de contractperiode geen schade is ontstaan (niet verhaalbaar), ontvangt de leasenemer een bonus die kan oplopen tot € 454,- per auto.
  • In geval van een niet verhaalbare schade, voorruitvervanging, diefstal en inbraak geldt het eigen risico. Uw werkgever kan gekozen hebben voor een eigen risico van: € 135,- / € 300,- / € 500,-.
  • Bij voorruitreparatie betaalt u geen eigen risico.
  • Standaard is een rechtsbijstandverzekering voor alle materiële schade en een ongevallenverzekering voor inzittenden afgesloten.

Weet wat de verzekeringsvoorwaarden zijn.

Brandstofpas>

Met behulp van de brandstofpas krijgt de wagenparkbeheerder inzicht in het rijgedrag van de leaserijders. Inclusief tools die gemak bieden en tijdsbesparend werken.

Meer informatie voor de wagenparkbeheerder

De leaserijder maakt eenvoudig gebruik van de diensten die ingeschakeld zijn door de wagenparkbeheerder.

Meer informatie voor de berijder

Vakantieauto>

Leaset u een auto die aan alle eisen voldoet voor woon-werkverkeer, maar niet voor uw vakantiereis? Wilt u meer ruimte of liever diesel rijden om kilometers te kunnen maken. Wij bieden u de vakantieauto regeling. U kunt voor een bepaalde periode een auto huren via MKB Rent. Een auto die u relaxed naar uw vakantiebestemming brengt.

Beheercontracten>

Wij nemen al uw operationele taken over, waarbij u bijvoorbeeld zelf de financiering verzorgt. Een contract op maat met uw wensen, wij geven u daarin advies en werken het uit. Zelfs het bewaken en uitvoeren van uw autoregeling behoren tot de mogelijkheden. Vervolgens opereert uw vaste MKB Lease medewerker binnen de kaders die u heeft aangegeven.

Offerte opvragen