FAQ

Vakantie

Mag ik met mijn auto naar het buitenland?
Indien uw werkgever toestemming geeft om met de leaseauto naar het buitenland te gaan, kunt u alle landen die vermeld staan op de groene kaart bezoeken.
Buiten Europa is bij een controle of incident  een (meertalige) verklaring van de eigenaar nodig (MKB Lease), dat u gemachtigd bent tot gebruik van de leaseauto. Vraag deze bij ons aan. Het opmaken en verzenden neemt ongeveer 5 werkdagen in beslag.
Rijden met een caravan, wat is verzekerd?
Uw aanhanger of caravan is WA verzekerd. Dit betekent dat de schade die u eventueel een derde toebrengt is verzekerd. Risico van schade aan de aanhanger of caravan dient u zelf te verzekeren.

Montage

Ik wil een trekhaak op mijn auto
Neemt u vooraf telefonisch contact met ons op als u een trekhaak wilt laten monteren, dan kunnen wij u adviseren waar deze het beste gemonteerd kan worden en hoe de kosten verwerkt worden. Bel: 033 - 42 24 888.

Bekeuring

Hoe kan ik bezwaar maken op mijn bekeuring?
Wilt u bezwaar maken op uw bekeuring dan kunt u contact met ons opnemen, dan zenden wij u het bezwaarformulier toe.

Inname

Waar moet ik aan denken bij inleveren auto?
De auto dient schoon ingeleverd te worden. Daarnaast dienen de volgende zaken aanwezig te zijn: kentekenkaart, reservesleutel, instructieboekje, onderhoudsboekje, winter- en zomerbanden.

Kentekenkaart

Mijn kentekenkaart is zoek
Bel ons direct 033 - 42 24 888.

Tanken

Ik heb de verkeerde brandstof getankt
Laat het contact van de auto uitstaan en start de auto niet, bel ons direct 033 - 42 24 888.

Pech

Wat te doen bij pech?
Bel ons direct, als u pech heeft zowel in binnen- als buitenland: 033 - 42 24 888 (bij bellen vanuit het buitenland dient u 0031 voor het telefoonnummer te plaatsen).
Indien uw auto niet meer rijdbaar is, verzorgen wij transport voor u, uw passagiers en de auto.

Zomer- en winterbanden

Wat valt onder de dienstverlening?
Indien u gekozen heeft voor de optie winter/zomerbanden bevat dit de aanschaf van de banden en de complete wissel. De set banden die niet wordt gebruikt worden voor u opgeslagen voor de volgende seizoensgebonden wissel.

Betaling

Hoe gaat de betaling?
Alle betalingen verlopen via een automatisch incasso. De machtiging tot automatische incasso verstrekt u aan ons bij het aangaan van de leaseovereenkomst. De termijnbedragen betaalt u per maand vooruit. De eerste incasso betreft vaak een bedrag groter dan 1 maandtermijn. Dat komt doordat, na aflevering van de auto, gelijk de periode tot het eind van de lopende maand gefactureerd wordt. Daarna wordt direct de nieuwe maand vooruit gefactureerd. Deze bedragen worden meestal tegelijk geïncasseerd op de eerste werkdag van de nieuwe maand.

Automatische incasso

Hoe geef ik de machtiging voor automatische incasso af?
Voor het regelen van de machtiging voor automatische incasso werken we samen met Twikey. Twikey is een bedrijf dat het u mogelijk maakt om ons online de incassomachtiging af te geven. Voor meer informatie over Twikey en over hoe het werkt kunt u kijken op https://www.twikey.nl/consumer.html.

Vragen?

Staan uw vragen hier niet bij? Wij beantwoorden uw vraag graag.
Stuur ons een email.
Of bel: 033 - 42 24 888

Gegevens voor hulp

Heeft u schade aan uw leaseauto? Heeft u autopech? Of is uw auto gestolen?

Dan kunt u ons bellen op:
033 42 24 888