Alle ruimtes in het bestaande kantoorpand zijn nu voorzien van verschillende soorten LED verlichting van LED leverancier Saled. Zo zijn er onder andere LED panelen en LED downlighters geplaatst. Verder zijn er in verschillende ruimtes bewegingssensoren toegepast. Zo realiseert MKB Lease nog meer besparing.

Reductie CO2- en zwaveluitstoot en energieverbruik

Zowel LED panelen en LED downlighters worden veel toegepast in kantoorpanden. Naast het feit dat de nieuwe verlichting zorgt voor een betere werkplek, realiseert het een ruime verminder van energieverbruik en draagt het bij aan een beter milieu. MKB Lease gaat jaarlijks 68.333 kWh aan energieverbruik reduceren. Daarnaast neemt de CO2-uitstoot af met 7773 kilogram en de zwaveluitstoot met 5837 gram.

LED verlichting in kantoorruimtes

Op kantoor is goede verlichting zeer belangrijk. Voor het eigen personeel maakt de juiste verlichting een wereld van verschil. Doordat LED minder trilt dan conventionele verlichting raken werknemers minder snel vermoeid en blijft men beter geconcentreerd. Ook wanneer er klanten ontvangen worden, maakt een helder verlichte ruimte een goede eerste indruk.

Bekijk meerdere nieuwsitems

Voordelig zakelijk leasen met MKB lease voor uw bedrijf

20 september 2023

Prinsjesdag 2023 – Alles rondom de auto op een rijtje

5 september 2023

Rapporteren van werk gerelateerde personenmobiliteit per 2024

11 juli 2023

Handige tips voor de zomervakantie