Waarom kiezen voor zakelijke fietslease?

De fiets van de zaak is enorm trending. Een groot aantal werknemers geeft namelijk aan interesse te hebben in de zakelijke leasefiets. Het kan uw organisatie dus een extra aantrekkelijker werkgever maken. 

Daarnaast zet u uw organisatie op de kaart als vooruitstrevende werkgever, met oog voor het menselijk welzijn en een betere wereld!  En niet onbelangrijk: uit onderzoek van TNO blijkt dat een fietsende werknemer gemiddeld een lager arbeidsverzuim heeft. Uw werknemers komen dus vitaler voor de dag.

De belangrijkste voordelen om uw fietsplan te beginnen

Er zijn volop redenen te benoemen waarom het interessant is om met een zakelijke fietslease te starten bij uw organisatie.

Word nog aantrekkelijker als werkgever

De fiets van de zaak is een van de meest gewilde arbeidsvoorwaarden. Dat maakt jouw bedrijf aantrekkelijker voor bestaande werknemers en voor het aantrekken van nieuw talent.

Draag bij aan een betere (duurzamere) wereld

Door jouw werknemers te stimuleren meer te gaan fietsen, reduceer je CO2-uitstoot! Je levert een nog actievere bijdrage aan MVO ondernemen en verduurzaming!

Promoot vitaliteit onder werknemers

TNO onderzoek heeft uitgewezen dat werknemers die vaker de fiets pakken, minder arbeidsverzuim hebben. Ook draagt het bij aan een gelukkig leven. Kortom: jouw werknemers komen vitaler voor de dag.

Implementeer zonder grote investering

Een leasefiets kun je als werkgever kostenneutraal aanbieden. Jij kunt het als werkgever zonder investering aanbieden. Het is dan ook voordeliger dan je in eerste instantie zou denken. Ook voor je werknemers. Je berekent het voordeel eenvoudig online of praten je er graag over bij.

Overtuigd van de fietslease voordelen?

Meld u dan aan voor uw fietsplan!

Ervaar volledige ontzorging

Ons fietsleaseproduct is erg compleet: we bieden ruim 100 merken, een all-in leaseprijs, geautomatiseerde processen en alle ondersteuning om zelf jouw fietsplan succesvol te lanceren.

Uit welke fietsen kunnen uw werknemers kiezen?

In het kort: dit zijn er veel. Van modellen als E-bike tot racefiets tot Speed Pedelec, het is maar net welke voorkeur uw werknemers hebben. Ook kunt u bij MKB Lease kiezen tussen meer dan 100 merken. Zo komt u dus op zo’n 20.000 modellen die binnen het leasefietsenplan vallen. 

Geen zorgen, wij helpen u natuurlijk bij het samenstellen van het plan voor leasefietsen zodat deze mooi aansluit bij uw organisatie en de behoefte van uw medewerkers. Hoe doen we dit?

  1. Wij stemmen het fietsplan en de voorwaarden met u af;
  2. U geeft aan welke werknemers een uitnodiging mogen ontvangen voor fietslease;
  3. De medewerker ontvangt namens uw bedrijf een uitnodiging, met toegang tot het fietslease aanbod;
  4. Uw medewerker selecteert een elektrische fiets en geeft de voorkeur voor de dealer en bezorgmethode aan;
  5. U ontvangt het contract met de gegevens en ondertekent dit digitaal;
  6. Fiets afleverklaar? Dan krijgt de werknemer bericht en haalt deze de fiets op of wordt deze thuis bezorgd!

Geen verrassingen: bereken uw nettokosten met onze calculator

Wist u dat het leasen van een fiets ongeveer 35% goedkoper is dan wanneer u de fiets koopt? Ook is er een lage bijtelling van 7% voor het privégebruik van de fiets. Om voorbereid te zijn op de kosten die verder komen kijken bij een leasefiets voor werknemers, hebben wij onze eigen calculator ontwikkeld. Zo komt u niet voor grote verrassingen te staan.

Gebruik de calculator nu al!

Geinteresseerd in zakelijke fietslease van MKB Lease?

Voor meer informatie over hoe fietslease uw bedrijf kan transformeren, bezoek dan deze pagina, of neem direct contact op via 033-4224888 – hallo@mkblease.nl of natuurlijk via uw vaste accountmanager. We staan klaar om u en uw werknemers op weg te helpen naar een gezondere en duurzamere toekomst.

Bekijk meerdere nieuwsitems

Voordelig zakelijk leasen met MKB lease voor uw bedrijf

10 april 2024

Alle ontwikkelingen voor bedrijfswagens in 2024 en 2025 op een rij

19 maart 2024

Wagenparkverduurzaming: hoe pak ik dat aan?

21 februari 2024

Met de EV naar de sneeuw: de proef op de som!