Betrouwbare partner in autoleasing

“Bij MKB Lease staan betrouwbaarheid, kwaliteit en service hoog in het vaandel. Het behalen van het ISO 9001 certificaat bevestigt dat we een sterke basis hebben staan, onze processen goed hebben geregeld en deze continu verbeteren. We hebben ‘Altijd Duidelijk’ niet voor niets als slogan”, zo vertelt Michiel Looman lachend. Hij vervolgt: “met het ISO certificaat op zak kunnen we bovendien gemakkelijker meedoen aan tenders en aanbestedingen. Bij dergelijke trajecten wordt vaak gevraagd naar ISO 9001. We zijn daarom klaar om verder te groeien! Ik ben hartstikke trots dat we deze pittige audit hebben gedaan met ons kleine team en het certificaat in handen hebben”, zo besluit Michiel.

ISO 9001:2015

ISO 9001:2015 is een internationale norm voor kwaliteitsmanagement. ISO 9001 kan gebruikt worden om te beoordelen of de organisatie in staat is om te voldoen aan de eisen van klanten, de op het product van toepassing zijnde wet- en regelgeving en de eisen van de organisatie zelf.

Meer informatie?

Wilt u meer informatie over het behalen van ISO 9001:2015 door MKB Lease? Neem dan gerust contact via 033-4224888 of info@mkblease.nl.