Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Mitsubishi leasen bij MKB Lease

MKB Lease is een betrouwbare aanbieder van zakelijke leaseauto’s. Wij hebben een ruim aanbod Mitsubishi leaseauto’s. Of u nu op zoek bent naar een Space Star, Outlander of ASX. Bij MKB Lease bent u aan het juiste adres. Wij bieden verschillende leasevormen aan:

Populaire modellen

Bij MKB Lease hebben we verschillende Mitsubishi leaseauto’s in de aanbieding. Bekijk de verschillende deals en ontdek welk model het beste bij uw wensen past. De populairste modellen voor zakelijk leasen zijn:

  • ASX
  • Eclipse Cross
  • Space Star

De geschiedenis van Mitsubishi

In 1917 introduceerde Mitsubishi, van oorsprong een rederijbedrijf, haar eerste personenauto, de Mitsubishi Model A. Dit was de eerste serie-geproduceerde auto van Japan. Mitsubishi stond bekend om haar innovaties en produceerde onder andere de eerste Japanse auto met een dieselmotor en de eerste Japanse auto met vierwielaandrijving. Tot op de dag van vandaag is het innovatieve karakter kenmerkend voor Mitsubishi. Eén van de belangrijkste innovaties is de i-MiEV Evolution III, een volledig elektrische rallywagen. Mitsubishi heeft aangekondigd in de toekomst nieuwe elektrische voertuigen te zullen introduceren.

De naam Mitsubishi en het logo

De merknaam Mitsubishi bestaat uit de Japanse woorden ‘mitsu’, wat ‘drie’ betekent, en ‘bishi’, wat ‘diamant’ betekent. De naam en het logo zijn ontstaan uit het idee van oprichter Yataro Iwasaki om twee familiewapens te combineren. Het ene familiewapen bestond uit drie eikenbladeren en het andere wapen bevatte drie op elkaar gestapelde diamanten. Hieruit is de naam Mitsubishi ontstaan en een logo waarin de drie diamanten centraal staan. Tot op de dag van vandaag is het logo nagenoeg onveranderd gebleven.

Het motto

Mitsubishi heeft door de jaren heen verschillende bedrijfsmotto’s gehad, waaronder “Samen met u, vandaag en morgen” (vrij vertaald uit het Japans) en “Advanced and ever advancing”. Sinds 2001 gebruikt het merk “Changes for the better” als bedrijfsmotto. Het vertegenwoordigt de instelling van het bedrijf om altijd te streven naar verbeteringen in de technologie, klanttevredenheid, ethiek en de impact op mens en milieu. Het is een uitdrukking van hun visie om altijd te blijven groeien en evolueren en zo een positieve impact te hebben op de maatschappij.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease