Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

MINI leasing bij MKB Lease

Zakelijk leasen is zowel interessant voor ondernemers in het MKB als voor ZZP’ers. Door te kiezen voor zakelijk leasen, krijgt u een leaseauto waarmee u een goede eerste indruk maakt. Met MINI leasing komt u goed voor de dag bij uw (toekomstige) klanten. Wilt u een MINI leasen? Bekijk welke leasevorm het beste bij u en uw situatie past. Bij MKB Lease bieden we de volgende leasevarianten.

Populaire modellen

MKB Lease heeft een ruim aanbod MINI modellen die geleaset kunnen worden. Wij bieden de volgende modellen:

  • Countryman
  • Cabrio
  • Cooper
  • Clubman

Wilt u meer informatie over het leasen van een MINI? Neemt u dan gerust contact met ons op of maak gebruik van onze lease configurator.

De geschiedenis van MINI

Na de Tweede Wereldoorlog begonnen de brandstofprijzen te stijgen en was men op zoek naar een zuinige, kleine en betaalbare auto. Sir Leonard Lord en zijn ingenieur Alec Issigonis speelden in op deze vraag en produceerden de eerste Mini. Toen de auto in 1959 op de markt kwam, wist het al snel de harten van de mensen te winnen door het compacte maar wendbare design. De Mini werd al snel hét icoon van de popcultuur in Groot-Brittannië en was zeer populair onder jongeren. Inmiddels zijn de auto’s niet meer weg te denken uit het Nederlandse autolandschap.

Het logo

Het logo van Mini is herkenbaar door het ronde ontwerp met de merknaam in het midden en twee vleugels aan de zijkant in de vorm van vier horizontale lijnen. Dit symboliseert de snelheid en de dynamiek van de auto. In het meest recente design is er gekozen voor minimalistische vormen en lijnen, in plaats van de driedimensionale look die in het verleden werd gebruikt. Dit benadrukt het elegante en tijdloze karakter van het merk.

De elektrische auto’s van MINI

Mini heeft ambitieuze plannen om haar ecologische voetafdruk te verkleinen. Het streven is dat vanaf 2027 de helft van de verkochte auto’s volledig elektrisch zijn. Belangrijke stappen hiervoor worden gezet in 2023, waarbij minstens twee nieuwe volledig elektrische modellen worden geïntroduceerd: de Electric en een elektrische variant van de populaire Countryman. Duurzaamheid staat bij Mini hoog in het vaandel en dit is terug te zien in de verduurzaming van de auto’s, productieprocessen en bedrijfspanden.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease