Tussentijdse inspectie afspraak

Wilt u een leaseauto opnieuw inzetten? Dat is mogelijk. Voordat het leasecontract ingaat wordt een schaderapport opgemaakt door een onafhankelijke expert zodat een aanwezige schade wordt verhaald bij de juiste contractant.

Inspectie op locatie

Wij laten de leaseauto op een door u gewenste locatie inspecteren. De kosten voor de tussentijdse inspectie bedragen 130 euro exclusief BTW. Voor de inspectie bestaan drie opties:
1. Inspectie tussen 8.00 en 12.00 uur
2. Inspectie tussen 9.00 en 13.00 uur
3. Inspectie tussen 12.00 en 16.00 uur

Maak uw keuze hieronder en u wordt vervolgens gebeld of gemaild door de taxateur van de auto (Experda) om de afspraak te bevestigen. U kunt er verder voor kiezen dat de taxateur min. 30 minuten voor aankomst even belt.

  • Uw contactgegevens:

  • Gewenste locatie inspectie

  • DD dash MM dash JJJJ
  • Heeft u een vraag? Bel ons gerust via 033 42 24 888, wij staan u graag te woord.
  • Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die je hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. Uw gegevens worden verder alleen gedeeld met de verzekeringsmaatschappij en het schadeherstelbedrijf en niet voor andere doeleinden gebruikt. De verzekering en het schadeherstelbedrijf hebben de gegevens nodig om de schade af te handelen.

Wilt u ook meer informatie hierover?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Graag direct en persoonlijk contact?

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)