Ik ben wagenparkbeheerder

Hier vindt u alle wagenparkbeheerders-informatie

MKB Lease is de duidelijkste leasemaatschappij van Nederland. Dankzij onze jarenlange ervaring en kennis van de markt hebben wij voor u de oplossing op maat. MKB Lease adviseert welke auto financieel voordelig is voor de leaserijder en kostenbewust is voor uw organisatie. Ook als het gaat om onderhouden en het inleveren van de auto. Wij helpen u graag. Hieronder vindt u alle onderwerpen die voor u als wagenbeheerder van belang zijn en om zaken direct online te regelen.

De MKB Lease berijdersapp: alles rondom uw leaseauto binnen handbereik

Laat uw werknemers met een leaseauto gebruik maken van de handige, en gratis, MKB Lease app. Daar heeft de leaserijders alles rondom de leaseauto altijd en overal binnen handbereik. Download ‘m gratis voor Apple of Android via onderstaande buttons en registreer eenmalig met het kenteken en uw e-mailadres. Lukt dit niet? Bel ons of stuur een mail naar info@mkblease.nl.

Zelf eenvoudig online regelen

Schade of diefstal online melden, een groene kaart aanvragen of aanvragen van een afspraak voor de eindinspectie. De berijder of u doet dit eenvoudig online via onze onderstaande formulieren.

Bijtelling auto berekenen

Netto bijtelling achterhalen van een nieuwe leaseauto? Bereken deze snel door onderstaande in te vullen. Deze berekening is een indicatie van de kosten voor privégebruik van de leaseauto. Hier kunnen geen rechten aan worden ontleend:

Nieuwe leaseauto? Stel ‘m nu samen!

Wilt u een nieuwe leaseauto voor een werknemer samenstellen? Stel de auto via onze website zelf samen of kijk naar onze actuele actie auto’s. Vraag vrijblijvend een offerte aan.

Configureer uw leaseauto
Naar actie auto’s

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag maar kunt u het antwoord niet op onze website vinden? Misschien wordt uw vraag beantwoord op onze pagina met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, stel ‘m dan gerust via onze contactpagina.

Veelgestelde vragen

Meer informatie ontvangen?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)