Leaseauto van MKB Lease?

Hier vindt u alle berijdersinformatie

Onbezorgd rijden in uw leaseauto. Dat is wat MKB Lease belangrijk vindt. Het enige wat u hoeft te doen is het maken van een afspraak voor onderhoud, een eventuele bandenwissel of schadereparatie. Wij regelen de rest. En heeft u te maken met autopech? Dan zorgen wij ervoor dat u snel weer op weg bent. Via onderstaande nummer zijn we 24/7 bereikbaar. Dat is leasen zonder zorgen.

Autopech of ruitschade? Bel ons 24/7

Voor noodgevallen zijn wij 24/7 te bereiken via 033-4224888. Voor andere zaken kun je ons van maandag t/m vrijdag van 08:00 – 17:30 uur bellen via genoemde nummer of mailen via info@mkblease.nl.

De MKB Lease berijdersapp: alles rondom uw leaseauto binnen handbereik

Profiteer nu van de handige MKB Lease app. Zo heeft u alles rondom uw leaseauto altijd en overal binnen handbereik. Download ‘m gratis voor Apple of Android via onderstaande buttons en registreer eenmalig met het kenteken en uw e-mailadres. Lukt dit niet? Bel ons of stuur een mail naar info@mkblease.nl.

Apple App Store Klik hier            Google Play Klik hier

Direct naar onze handige formulieren

Schade of diefstal online melden, een groene kaart aanvragen of aanvragen van een afspraak voor de eindinspectie. U doet dit eenvoudig online via onze handige formulieren. Wij zorgen dat uw melding spoedig wordt behandeld en houden u uiteraard op de hoogte waar nodig. Klik hieronder direct naar onze handige formulieren.

Handig onderwerpen rondom uw leaseauto

Instructie van de leaseauto
Wat is wel en niet toegestaan met uw leaseauto? Lees nu over alle richtlijnen, zodat u veilig en onbezorgd kunt blijven rijden.

Netto bijtelling berekenen
Bereken de netto bijtelling van uw (nieuwe) leaseauto. Kijk snel verder.

Alles over brandstof en uw mobiliteitspas
Is brandstof in uw leasecontract inbegrepen? Dan krijgt u via ons een mobiliteitspas. Lees snel meer over brandstof en uw mobiliteitspas, inclusief alle voordelen.

Alle info rondom autopech, schade of diefstal
Wat dient u te doen bij autopech, schade aan uw auto, inbraak of diefstal? Wij zetten het overzichtelijk voor u op een rij. Lees meer.

Eindinspectie en inleveren van de leaseauto
Loopt uw leasecontract bijna af? Lees het driestappenplan voor de inleverprocedure van uw leaseauto zodat u niet voor verrassingen komt te staan.

Nieuwe leaseauto? Stel ‘m nu samen!

Bent u toe aan een nieuwe leaseauto? Stel uw auto via onze website zelf samen of kijk naar onze actuele actie auto’s. Vraag vraagblijvend een offerte aan.

Configureer uw leaseauto
Naar actie auto’s

Veelgestelde vragen

Heeft u een vraag maar kunt u het antwoord niet op onze website vinden? Misschien wordt uw vraag beantwoord op onze pagina met veelgestelde vragen. Staat uw vraag er niet bij, stel ‘m dan gerust via onze contactpagina.

Veelgestelde vragen

Wilt u ook meer informatie hierover?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)