Autopech, diefstal of schade?

Wij helpen u graag zo snel mogelijk!

Op deze pagina leest u alle informatie over wat te doen bij autopech, bij schade aan uw auto en wat de stappen zijn na diefstal van uw leaseauto.

Snelle hulp bij autopech

Pech onderweg, hopelijk krijgt u er niet mee te maken. Helaas kan het u wel overkomen. In dit geval biedt MKB Lease u altijd snelle hulp, of het nu binnen Nederland is of elders in Europa. Bel bij pech onderweg 033 42 24 888 en kies voor optie 1. U wordt dan direct geholpen. 24 uur per dag, 7 dagen in de week.

Schade aan mijn leaseauto, wat nu?

Schade aan u leaseauto? Dat is altijd vervelend. Meld de schade altijd binnen 24 uur bij ons. Hoe sneller u de schade meldt, hoe eerder wij de schade in behandeling nemen en kunnen herstellen.

Schade zonder tegenpartij
Schade die veroorzaakt is zonder een tegenpartij meldt u eenvoudig online. Na het invullen ontvangt u per e-mail een bevestiging met alle ingevulde gegevens. Vervolgens nemen wij zo snel mogelijk contact met u op om de afspraak met een van onze aangesloten schadebedrijven af te stemmen.

Schade met een tegenpartij
Schade aan uw leaseauto, waar ook een tegenpartij bij betrokken is? Meld uw schade dan op 1 van de volgende 3 manieren:

  1. Gebruik de MobielSchademelden.nl app (voor Apple en Android) en meld de schade binnen 8 simpele stappen.
    Apple link klik hier           Google Play link klik hier
  2. Gebruik het Europese schadeformulier, vul deze volledig in en e-mail naar: schade@mkblease.nl (stuur ons de scan van de voor- en achterzijde van het formulier en bewaar het originele schadeformulier)
  3. Gebruik het Europese schadeformulier, vul deze volledig in upload deze online: uploaden (upload de voor- en achterzijde van het formulier en bewaar het originele schadeformulier)

Waarom schade melden via MobielSchadeMelden.nl?
Het melden van een schade met een tegenpartij is via MobielSchadeMelden.nl (web of app) is veel gemakkelijker. De autogegevens worden bijvoorbeeld automatisch opgehaald en de locatie wordt met behulp van GPS bepaald. De berijder selecteert vervolgens de leasemaatschappij waarna de schademelding automatisch naar MKB Lease gaat. Ook krijgt u in de mailbox van het opgegeven e-mailadres een bevestiging van de schademelding.

In 8 stappen uw schade melden via de App:
1. Maak foto’s en benader getuigen
2. Start schademelden en selecteer type voertuig en soort ongeval
3. Noteer de gegevens
4. Meld schade en letsel
5. Beschrijf de situatie
6. Controleer de gegevens
7. Bevestig de schademelding
8. Voeg thuis of op kantoor extra informatie toe
Bekijk ook onderstaande video voor een simpele instructie.
Bekijk instructievideo

Toch het geprinte schadeformulier?

Lees dan onze blog over hoe u het schadeformulier goed en volledig invult. Download hier ook het digitale schadeformulier om bijvoorbeeld zelf te printen.

Reparatie van Ruitschade

Voor het repareren van ruitschade werken we samen met 123RUIT.nl. 123RUIT.nl is een samenwerking van professionele ruitherstellers, gewoon bij u om de hoek gevestigd. Vakmensen met verstand van zaken. Maak eenvoudig een afspraak om uw ruitschade te herstellen via onderstaande link of telefoonnummer:

BEL 088-1850506. Online ruitschade melden: Meld ruitschade

Inbraak of diefstal: zo handelt u

Is uw leaseauto gestolen? Het belangrijkste is om de auto dan snel terug te vinden. Volg daarom onderstaande stappen:

  1. Meld uw diefstal of inbraakschade bij de politie: bel 0900 – 8844.
  2. Neem na aangifte bij de politie contact op met onze hulpdienst. Bel 033 – 42 24 888 (24 uur per dag beschikbaar) of plaats uw melding online.
  3. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op om u weer mobiel te maken.

Wilt u ook meer informatie hierover?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)