Afspraak maken voor inspectie en transport – Bij einde leasecontract

Nadert het einde van uw leasecontract? Maak dan een afspraak voor het inleveren van uw leaseauto. Let op: door de huidige gezondheidssituatie verloopt dit proces anders dan u van ons gewend bent. De auto wordt namelijk bij u opgehaald op locatie, naar MKB Lease gebracht en wordt daar vervolgens geinspecteerd. Lees hieronder de uitgebreide Tijdelijke werkwijze. Vul via onderstaand formulier uw datum voor transport in en wij regelen de rest.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de inspectie en het transport. Lees hier ook alvast ons Innameprotocol, met alle informatie over acceptabele en niet-acceptabele schades.

Aangepast proces in verband met de huidige gezondheidssituatie

Vanwege de huidige gezondheidssituatie mogen we de inspectie van de auto niet meer op locatie doen. Daarom vindt inname van de auto en inspectie als volgt plaats:

 • Wij laten de auto door een transporteur bij u ophalen op locatie. U kunt hieronder de afspraak maken. Lees in onderstaande ‘Inplannen Transport’ meer hierover. Uiteraard kunt u ook kiezen de auto zelf bij ons te retourneren
 • De transporteur haalt de auto bij u op locatie op. Uiteraard hanteert hij / zij hiervoor diverse maatregelen in verband met de huidige gezondheidssituatie. De overdracht van de auto vindt met gepaste afstand van minimaal 1,5 meter plaats.
 • De transporteur levert de auto bij MKB Lease af
 • Op locatie bij MKB Lease vindt de onafhankelijke inspectie plaats van de auto door expertisebureau Experda.
 • Van de eindinspectie ontvangt u per e-mail een duidelijk rapport met de bevindingen.
 • Tot slot handelt MKB Lease het leasecontract af met uw organisatie.

Inplannen transport

Laat ons uiterlijk 5 werkdagen voor einddatum van het contract weten wanneer wij het transport kunnen inplannen. Zo kunnen we het transport tijdig inplannen. Aan het transport zijn geen kosten verbonden als u een nieuwe auto van MKB Lease gaat rijden. Gaat u geen nieuwe auto van MKB Lease rijden? Dan bedragen de kosten € 100,- excl. btw.

Brengt u de auto liever zelf terug bij MKB Lease in Amersfoort? Uiteraard kan dat ook, geheel kosteloos. Geef dat hieronder aan.

Let op de volgende zaken

Let op dat u de volgende zaken in de auto legt voor het transport: de reservesleutel, onderhoudsboekjes en de kentekencard. Verder dient bij het inleveren van de auto de bestickering (indien aanwezig) verwijderd te zijn. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 033-4224888 of info@mkblease.nl.

 • Uw contactgegevens:

 • Transport auto of breng de auto zelf naar MKB Lease

  Zoals hierboven toegelicht is het proces rondom inname van de leaseauto aangepast in verband met de huidige gezondheidssituatie. Wij halen de auto bij u op (100 euro excl, btw) of u brengt de auto zelf bij ons terug in Amersfoort (gratis), De eindinspectie vindt naderhand bij MKB Lease plaats. Geef hieronder uw wensen voor het transport (laten ophalen van de auto) aan of in geval van zelf retourneren de datum van terugbrengen. Momenteel kunt u voor transport alleen de ophaaldag aangeven en geen tijdvak. De auto wordt op de aangegeven dag dan tussen 08.00 en 17.00 uur opgehaald.
 • Gewenste locatie om de auto op te halen (alleen invullen als u voor transport kiest)

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • De auto wordt tussen 08.00 en 17.00 uur opgehaald. Momenteel kan er geen tijdvak worden geselecteerd voor het ophalen van de auto.
 • Brengt u de auto zelf terug naar MKB Lease? Geef direct hieronder de datum van terugbrengen aan (graag tussen 08.30 en 17.00 uur)

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Let op: bij het inleveren van de auto dient de bestickering (indien aanwezig) verwijderd te zijn.
  Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 033 - 42 24 888 of info@mkblease.nl.
 • Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die je hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. Jouw gegevens worden verder alleen gedeeld met de verzekeringsmaatschappij en niet voor andere doeleinden gebruikt. De verzekering heeft de gegevens nodig om de groene kaart toe te sturen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u ook meer informatie hierover?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Graag direct en persoonlijk contact?

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)