Afspraak maken voor inspectie en transport – Bij einde leasecontract

Nadert het einde van uw leasecontract? Maak dan een afspraak voor de inspectie en het inleveren van uw leaseauto. Een onafhankelijke expert inspecteert uw auto, bij u op locatie, op aanwezige schades. U bent bij deze inspectie aanwezig. Vul via onderstaand formulier uw datum- en locatiewensen in en wij maken een planning. U ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging van de tijd en locatie van de inspectie.
Op deze pagina vindt u meer informatie over de inspectie en het transport.

Inspectie op locatie

De inspectie van de leaseauto vindt op een door u gewenste locatie plaats, bijvoorbeeld thuis of op het werk. Geef het adres hieronder aan. Aan de inspectie op locatie zijn géén extra kosten verbonden. Voor de inspectie bestaan vier opties*:

 1. Inspectie tussen 8.00 en 12.00 uur – evt. transport wordt dan tussen 12.00 en 14.00 uur ingepland.
 2. Inspectie tussen 9.00 en 13.00 uur – evt. transport wordt dan tussen 13.00 en 15.00 uur ingepland.
 3. Inspectie tussen 11.00 en 15.00 uur – evt. transport wordt dan de volgende werkdag tussen 08.30 en 11.00 uur ingepland.
 4. Inspectie tussen 12.00 en 16.00 uur – evt. transport wordt dan de volgende werkdag tussen 08.30 en 11.00 uur ingepland.

* Na het invullen van dit formulier wordt u gebeld of gemaild door de taxateur van de auto (Experda) om de afspraak te bevestigen. U kunt er verder voor kiezen dat de taxateur min. 30 minuten voor aankomst even belt.

Transport naar MKB Lease (optioneel)

Na de inspectie op locatie heeft u de optie om de leaseauto naar onze vestiging in Amersfoort (te laten) transporteren. Dit is kosteloos als de terugkomende leaseauto bij MKB Lease wordt vervangen door een nieuwe leaseauto. In andere gevallen bedragen de kosten voor de transportservice € 100,- excl. btw. Geef hieronder uw wensen aan.

Let op de volgende zaken

Let op: tussen inspectie en transport mag maximaal 1 werkdag zitten. Verder dient bij het inleveren van de auto de bestickering (indien aanwezig) verwijderd te zijn. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 033-4224888 of info@mkblease.nl.

 • Uw contactgegevens:

 • Inspectie op locatie

  Wij laten de leaseauto op een door u gewenste locatie inspecteren. Deze inspectie kan bijvoorbeeld op het werkadres of het thuisadres van de berijder plaatsvinden. Aan het op locatie laten inspecteren zijn géén extra kosten verbonden. Voor de inspectie bestaan vier opties*:
  1. Inspectie tussen 8.00 en 12.00 uur - evt. transport wordt dan tussen 12.00 en 14.00 uur ingepland.
  2. Inspectie tussen 9.00 en 13.00 uur - evt. transport wordt dan tussen 13.00 en 15.00 uur ingepland
  3. Inspectie tussen 11.00 en 15.00 uur - evt. transport wordt dan de volgende werkdag tussen 08.30 en 11.00 uur ingepland
  4. Inspectie tussen 12.00 en 16.00 uur - evt. transport wordt dan de volgende werkdag tussen 08.30 en 11.00 uur ingepland
  * Na het invullen van dit formulier wordt u gebeld of gemaild door de taxateur van de auto (Experda) om de afspraak te bevestigen. U kunt er verder voor kiezen dat de taxateur min. 30 minuten voor aankomst even belt.
 • Gewenste locatie inspectie

 • Datumnotatie:DD slash MM slash JJJJ
 • Transport naar MKB Lease

  Na de inspectie op locatie kunt u de leaseauto naar onze vestiging in Amersfoort (laten) transporteren. Wij verzorgen indien gewenst het transport. Dit is kosteloos als de terugkomende leaseauto bij MKB Lease wordt vervangen door een nieuwe leaseauto, in andere gevallen bedragen de kosten voor de transportservice € 100,- excl. BTW.
 • Let op: bij het inleveren van de auto dient de bestickering (indien aanwezig) verwijderd te zijn.
  Heeft u vragen? Neem dan contact met ons op via 033 - 42 24 888 of info@mkblease.nl.
 • Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die je hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. Jouw gegevens worden verder alleen gedeeld met de verzekeringsmaatschappij en niet voor andere doeleinden gebruikt. De verzekering heeft de gegevens nodig om de groene kaart toe te sturen.

 • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.

Wilt u ook meer informatie hierover?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Graag direct en persoonlijk contact?

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)