Afspraak maken voor inlevering leaseauto – Bij einde leasecontract

Nadert het einde van uw leasecontract? Maak dan een afspraak voor het inleveren van uw leaseauto. Vanwege de actuele gezondheidssituatie is het proces rondom inlevering, transport en eindinspectie van de auto anders dan normaal. U leest daar onderstaand meer over.

Vul vervolgens via onderstaand formulier uw datum- en locatiewensen in en wij maken een planning. U ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging.

Op deze pagina vindt u meer informatie over de inspectie en het transport. Lees hier ook alvast ons Innameprotocol, met alle informatie over acceptabele en niet-acceptabele schades.

Tijdelijk aangepast proces eindinspectie en inlevering leaseauto wegens gezondheidssituatie

Vanwege de aangescherpte richtlijnen rondom de actuele gezondheidssituatie in Nederland mogen we de inspectie van de auto niet meer op locatie doen. Daarom vindt inname van de auto en inspectie als volgt plaats:

  • Allereerst retourneert u de auto aan MKB Lease. Dit kan op twee manieren plaatsvinden. U kiest voor transport van de leaseauto door onze transporteur of u brengt de auto zelf naar onze locatie terug. In beide gevallen plant u hiervoor onderstaand een afspraak. De kosten voor het transport bedragen € 120,- excl. btw. Brengt u de auto liever zelf terug bij MKB Lease (Siliciumweg 4)? Dan is dat uiteraard gratis.
  • Kiest u voor transport, dan haalt de transporteur de auto bij u op locatie op. Uiteraard hanteert hij/zij hiervoor de richtlijnen in verband met het coronavirus. De transporteur levert de auto vervolgens bij MKB Lease af
  • Als de auto bij MKB Lease terug is, dan vindt de onafhankelijke inspectie plaats door expertisebureau Experda.
  • Van de eindinspectie ontvangt u per e-mail een duidelijk rapport met de bevindingen.
  • Tot slot handelt MKB Lease het leasecontract af met uw werkgever.

Transport naar MKB Lease (optioneel)

Zoals bovenstaand al vermeld kunt u ervoor kiezen om de leaseauto naar onze vestiging in Amersfoort (te laten) transporteren door onze transporteur. Dit is kosteloos als de terugkomende leaseauto bij MKB Lease wordt vervangen door een nieuwe leaseauto. In andere gevallen bedragen de kosten voor de transportservice € 120,- excl. btw. Brengt u de auto liever zelf terug bij MKB Lease in Amersfoort? Uiteraard kan dat ook, geheel kosteloos. Geef al uw wensen en de datum van transport of inlevering van de auto bij ons in Amersfoort (Siliciumweg 4) aan.

Let op de volgende zaken

Let op dat de auto uiterlijk op de einde contractdatum retour is bij MKB Lease. Zorg verder dat de volgende zaken in de auto liggen voor het transport: de reservesleutel, onderhoudsboekje, instructieboekje auto en de kentekencard. Verder dient bij het inleveren van de auto de bestickering (indien aanwezig) verwijderd te zijn. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 033-4224888 of info@mkblease.nl.

Wilt u ook meer informatie hierover?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Graag direct en persoonlijk contact?

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)