Afspraak maken voor eindinspectie en transport – Bij einde leasecontract

Nadert het einde van uw leasecontract? Maak dan een afspraak voor de inspectie en het inleveren van uw leaseauto. Een onafhankelijke expert inspecteert uw auto, bij u op locatie, op aanwezige schades. U bent bij deze inspectie aanwezig. Vul via onderstaand formulier uw datum- en locatiewensen in en wij maken een planning. U ontvangt binnen 5 werkdagen een bevestiging van de tijd en locatie van de inspectie

Op deze pagina vindt u meer informatie over de inspectie en het transport. Lees hier ook alvast ons Innameprotocol, met alle informatie over acceptabele en niet-acceptabele schades.

Inspectie op locatie

De inspectie van de leaseauto vindt op een door u gewenste locatie plaats, bijvoorbeeld thuis of op het werk. Geef het adres en alle overige informatie hieronder aan. Aan de inspectie op locatie zijn géén extra kosten verbonden. Voor de inspectie kiest u een dag en een tijdvak naar eigen keuze uit. Hiervoor bestaan 4 opties*:

  • Inspectie tussen 08.00 en 12.00 uur – Evt. transport wordt dan tussen 12.00 en 14.00 uur gepland
  • Inspectie tussen 09.00 en 13.00 uur – Evt. transport wordt dan tussen 13.00 en 15.00 uur gepland
  • Inspectie tussen 11.00 en 15.00 uur – Evt. transport wordt dan de volgende werkdag tussen 08.30 en 11.00 uur gepland
  • Inspectie tussen 12.00 en 16.00 uur – Evt. transport wordt dan de volgende werkdag tussen 08.30 en 11.00 uur gepland

* Na het  invullen van dit formulier wordt u gebeld of gemaild door Experda (de taxateur van de auto) om de afspraak te bevestigen. U kunt er verder voor kiezen dat de taxateur minimaal 30 minuten voor aankomst even belt. Kiest u hieronder voor transport van de auto? Ook dit stemmen wij persoonlijk met u af, rekening houdend met het moment van inspectie van de auto.

Transport naar MKB Lease (optioneel)

Zoals bovenstaand al vermeld kunt u ervoor kiezen om de leaseauto naar onze vestiging in Amersfoort (te laten) transporteren door onze transporteur. Dit is kosteloos als de terugkomende leaseauto bij MKB Lease wordt vervangen door een nieuwe leaseauto. In andere gevallen bedragen de kosten voor de transportservice € 120,- excl. btw. Brengt u de auto liever zelf terug bij MKB Lease in Amersfoort? Uiteraard kan dat ook, geheel kosteloos. Geef al uw wensen hieronder aan.

Let op de volgende zaken

Let op: tussen inspectie en transport mag maximaal 1 werkdag zitten. Zorg verder dat de volgende zaken in de auto liggen voor het transport: de reservesleutel, onderhoudsboekje, instructieboekje auto en de kentekencard. Verder dient bij het inleveren van de auto de bestickering (indien aanwezig) verwijderd te zijn. Heeft u nog vragen? Neem dan contact met ons op via 033-4224888 of info@mkblease.nl.

Wilt u ook meer informatie hierover?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Graag direct en persoonlijk contact?

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)