Aanvragen van een groene kaart voor uw leaseauto

Standaard verstuurt MKB Lease geen ‘hardcopy’ groene meer als u een auto van ons rijdt. De groene kaart is namelijk altijd digitaal toegankelijk in de MKB Lease app. Bovendien is het niet verplicht deze fysiek aan boord te hebben van de auto. Wilt u persé wel een geprinte groene kaart? Bijvoorbeeld omdat u met uw leaseauto naar het buitenland gaat (in sommige landen is de groene kaart nog verplicht om aan boord te hebben)? Vraag dan de groene kaart aan als PDF uitvoering en print deze zelf uit. Met de groene kaart toont u onderweg altijd aan dat uw leaseauto verzekerd is.

Vul onderstaande formulier in en klik op verzenden. U ontvangt de PDF van uw groene kaart dan binnen 5 werkdagen in uw e-mail.

  • Contactgegevens:

  • Autogegevens:

  • Door op 'versturen' te klikken ga je akkoord met onze privacyverklaring.. Na het versturen van dit formulier worden alleen de gegevens opgeslagen en verwerkt die je hierboven invult; er wordt geen andere informatie verzameld. Jouw gegevens worden verder alleen gedeeld met de verzekeringsmaatschappij en niet voor andere doeleinden gebruikt. De verzekering heeft de gegevens nodig om de groene kaart toe te sturen.

Wilt u ook meer informatie hierover?

Neem direct contact met ons op

Neem contact op

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)