Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

MG leasing bij MKB Lease

Bij MKB Lease helpen we u graag bij het vinden van de perfecte leaseauto voor u! Bent u geïnteresseerd in een MG auto om te leasen? We bieden de volgende leasevormen aan:

Populaire modellen van MG

Ook van het merk MG heeft MKB Lease een uitgebreid aanbod met nieuwe auto’s die geschikt zijn voor zakelijke operational en financial lease. Ook zijn deze auto’s meer dan geschikt voor private lease. De volgende modellen zijn bij ons beschikbaar:

  • MG ZS EV
  • MG 4
  • MG 5
  • MG EHS
  • MG Marvel

Wilt u meer informatie over het leasen? Neemt u dan gerust contact met ons op of maak gebruik van onze lease configurator?

De geschiedenis van het merk MG

Morris Garages is een Brits automerk wat haar oorsprong vindt in de jaren twintig van de vorige eeuw. Het automerk is ontstaan uit een garagebedrijf. De oprichter van dit garagebedrijf, Cecil Kimber, hield enorm van het improviseren van auto’s en hij kreeg al snel meer aandacht omdat hij reeds bestaande auto’s sportiever maakt.

Omdat MG Garages merkte dat er veel behoefte was naar dergelijke sportieve voertuigen, kwam dit bedrijf in 1924 met de eerste compleet eigen auto. Door het uitbrengen van modellen zoals de M-Type Midget groeide MG in een mum van tijd uit tot een gevestigd merk in de Britse auto-industrie.

Dit ging de decennia daarna van een leien dakje, tot de tweede wereldoorlog begon. Tijdens deze oorlog focuste dit bedrijf zich volledig op de productie van vliegtuigonderdelen. Na de oorlog bracht MG minder succesvolle modellen uit. En in de jaren 70’ en 80’ wordt MG tot tweemaal toe overgenomen, maar niet met het gewenste succes.

Een andere duurzamere koers

Het succes kwam weer terug in de 21ste eeuw. Pas bij de derde overname, in 2005, kwam MG weer in een lift. Sindsdien is MG ook onderdeel van het Chinese SAIC, de grootste autofabrikant van China. Dit bedrijf focust zich voornamelijk op de productie van elektrische auto’s om een duurzamere toekomst voor de wereld te creëren.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease