Kun je iets vertellen over jezelf en je loopbaan?

Ik ben Ralf, 42 jaar en woonachtig in Harderwijk. Ik ben bijzonder gelukkig getrouwd en heb 2 kinderen. Na mijn studies HTS Verkeerskunde en Bedrijfswetenschappen heb ik een carrière pad doorlopen waar lease en financiering centraal stonden. De laatste 10 jaar werkte ik bij XL Lease in Apeldoorn, waarvan de laatste jaren in de rol van Sales Manager. Na 10 jaar was het nu hoog tijd voor een nieuwe stap. Ik weet wat er in de markt gevraagd wordt en ik kijk er enorm uit om MKB Lease naar een nog hoger niveau te tillen!

Waarom heb je gekozen voor MKB Lease?

Ik kan me sterk vinden in de 7 kernwaarden die MKB Lease belangrijk vindt. Van daaruit voelde ik gelijk een goede match. Het MKB en groot MKB in Nederland hebben specifieke behoeften en de kernwaarden van MKB Lease sluiten hier goed op aan. Zoals de korte communicatielijnen en een directe benadering van de klant. Verder heeft MKB Lease de unieke positie een optimale dienstverlening en innovatie te combineren met flexibiliteit en dus maatwerk dienstverlening. Dat is waar de markt om vraagt. Ik kijk daarom met heel veel vertrouwen en plezier uit naar de toekomst!

Commercieel Directeur, wat houdt dat in?

Ik ben nu – voor zowel de consumentenmarkt (private lease) als de zakelijke markt – verantwoordelijk voor de sales en marketing van MKB Lease en het private lease label Lease’m. Dit betekent dat ik zowel het buitendienst team als het binnendienst team van beide merken aanstuur. Verder word ik ook onderdeel van het Managementteam van MKB Lease. Dit doe ik samen met Michiel.

Wat wil je bereiken in deze functie?

Ik wil staan voor onze klanten en makkelijk aanspreekbaar zijn. Met kwaliteit, betrouwbaarheid en transparantie als uitgangspunt. Daarnaast wil ik klanten vooral goed informeren. Ik heb de afgelopen jaren gemerkt dat je juist daar het verschil kunt maken. Door klanten proactief mee te nemen in de nieuwste ontwikkelingen en te ondersteunen bij mobiliteitsvraagstukken. Zo bied je klanten een mobiliteitsproduct dat daadwerkelijk bij het bedrijf past. En aansluiten bij de laatste maatschappelijke, economische en fiscale ontwikkelingen. Zo zorgen we als MKB Lease voor een optimale toegevoegde waarde voor de klant.

Bekijk meerdere nieuwsitems

Voordelig zakelijk leasen met MKB lease voor uw bedrijf

22 september 2021

Prinsjesdag: alle fiscale plannen rondom mobiliteit in 2022

2 augustus 2021

Chiptekort en de invloed op levertijd auto’s

15 juli 2021

Waterstof auto’s: toekomst of niet?