Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Een Hyundai leasen bij MKB Lease

Voor veel werknemers en ondernemers is een leaseauto interessant. U maakt een betrouwbare en professionele eerste indruk. Leasen is een goede optie voor zzp’ers, maar ook voor werknemers die recht hebben op een leaseauto en voor startende ondernemers. Uw leaseauto is namelijk uw visitekaartje! Met een spiksplinternieuwe Hyundai komt u dan zeker goed voor de dag. Hyundai heeft namelijk veel verschillende modellen die geschikt zijn voor leasing. Wilt u graag een Hyundai i20, KONA Electric of i30 leasen? Bekijk de verschillende leasevormen en ontdek het voordeel! Wij bieden de volgende leasevarianten aan:

Hyundai auto’s die u bij ons kunt leasen

Wij hebben bij MKB Lease mooie Hyundai modellen die u kunt leasen. Hyundai heeft ook een aantal zeer interessante elektrische auto’s in haar assortiment, die u allemaal kunt kiezen bij MKB Lease. Bekijk hieronder het assortiment van de Hyundai modellen:

  • IONIQ (Hybrid of Electric)
  • KONA
  • Bayon
  • Santa Fé
  • Tucson
  • i10
  • i20 (Coupe)
  • i30 (Fastback of Wagon)
  • Kona Electric

Wenst u meer specifieke informatie over het leasen van een van de Hyundai modellen? Neemt u dan gerust contact met ons op of maak gebruik van onze lease configurator.

De geschiedenis van Hyundai

Hyundai Auto Service is in 1946 opgericht door de Koreaanse boerenzoon Chung Ju-Yung in Seoul. Het bedrijf richtte zich op het repareren van vrachtauto’s voor het Amerikaanse leger. In 1947 wordt Hyundai Group in het leven geroepen. De naam Hyundai is ontleed aan het Koreaans woord voor ‘modern’. Het logo symboliseert de letter ‘H’, maar ook voor twee personen die elkaar de hand schudden namelijk: de klant en de autofabrikant. In 1968 zijn ze gestart met de bouw van Ford-modellen onder licentie van Ford. Pas in 1976 begint Hyundai met de bouw van de eerste eigen auto’s. Na een wat moeizame start met het produceren van eigen auto’s hebben ze de laatste decennia enorme mijlpalen behaald met de productie en ontwikkeling van autovoertuigen. Hyundai behoort nu tot één van de grootste autofabrikanten ter wereld. Ze zijn ook uitgegroeid tot het duurzaamste automerk van de wereld en geven hiermee voorrang aan schonere mobiliteit.

Kies voor duurzaam rijden met Hyundai

Kiest u voor een Hyundai? Dan kiest u voor een betrouwbare auto vol innovaties en tegelijkertijd ook voor duurzaam rijden. Wat Hyundai bijzonder maakt is hun slagkracht om innovaties in relatief korte termijn in de markt te zetten. Daarmee positioneren ze zich goed in de wereldwijde automarkt. Dit zie je bijvoorbeeld terug in het tempo waarmee er hybride en elektrische auto’s worden ontwikkeld. Ontdek het automerk bij MKB Lease wat gaat voor een betere wereld.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease