Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease

Interesse in operational lease?

Neem direct contact met ons op

Lease advies

Begrijpen wij!

033 42 24 888 (Ook 24/7 bij pech of schade)

Honda leasen bij MKB Lease

MKB Lease helpt u graag bij de keuze van uw nieuwe leaseauto. Bent u op zoek naar een Honda auto om te leasen? Bijvoorbeeld een Civic of Jazz? Bij MKB Lease bieden wij een leaseauto aan door middel van de volgende leasevormen:

Populaire modellen

MKB Lease heeft diverse Honda-modellen die u kunt leasen. Bekijk het totale aanbod leaseauto’s en stel vrijblijvend uw auto samen in de lease configurator. Onder onze klanten zijn de volgende modellen populair:

  • CR-V
  • Civic
  • HR-V
  • Jazz
  • E

Wilt u meer informatie over het leasen van een Honda? Neemt u dan gerust contact met ons op of maak gebruik van onze lease configurator.

De geschiedenis van Honda

In 1948 besloot de jonge en ambitieuze Soichiro Honda een eigen bedrijf op te richten. Tijdens de Tweede Wereldoorlog was er een tekort gekomen aan betaalbare vervoersmiddelen. Soichiro besloot hierop te acteren en een fiets met hulpmotor te produceren dat vervolgens een enorm succes werd. Sinds 1963 produceert en verkoopt Honda ook personenauto’s. Hoewel de auto in Europa in eerste instantie geen groot succes kende, kwam daar verandering in met de introductie van de Honda Civic. Deze zuinige en betrouwbare auto werd al snel enorm populair. Tien generaties verder zijn er in totaal meer dan 24 miljoen Honda Civics verkocht. Tegenwoordig is Honda een van ’s werelds grootste automerken, met een breed scala aan modellen die worden verkocht in meer dan 150 landen over de hele wereld.

Het logo

Het logo van Honda is te herkennen door de gestileerde letter H in een vierkant frame met afgeronde hoeken. Hoewel het logo door de jaren heen nagenoeg hetzelfde is gebleven, heeft het merk wel geëxperimenteerd met verschillende kleuren en de verschillende groottes van de letter H.

Elektrische auto’s van Honda in samenwerking met Sony

In 2022 heeft Honda aangekondigd elektrische auto’s te gaan produceren in samenwerking met Sony. In deze samenwerking zal Honda de productie van de auto verzorgen terwijl Sony zich zal bezighouden met de ontwikkeling van de sensoren, de connectiviteit en andere software voor de auto. De merknaam waaronder deze auto’s op de markt komen is Afeela. Het nieuwe bedrijf verwacht in de lente van 2026 de eerste auto te kunnen opleveren.

Ontvang gratis- en vrijblijvend leaseadvies van MKB Lease