Even voorstellen: wie is Bert Gezelle en GG-Communicatie?

Mijn naam is Bert Gezelle en ik ben 69 jaar. Van huis uit ben ik een journalist. Ik heb lange tijd gewerkt voor het Ministerie van Economische Zaken, waar ik werkte voor de zogenaamde Economische Voorlichtingsdienst. Ik was in die tijd verantwoordelijk voor alle communicatie rondom het exportbeleid. Veel gebeurde vanuit het buitenland, ik heb dan ook veel gereisd en mooie plekken op de wereld gezien. Dit alles speelde zich af in de jaren 80. Eind jaren 80, begin jaren 90 besloot ik voor mezelf te beginnen en GG-Communicatie te starten samen met een compagnon. GG-Communicatie is een allround communicatiebureau voor off-line communicatie.

Met GG-Communicatie heb ik veel gewerkt voor de auto-industrie, zoals de BOVAG en de RAI. Ik mocht diverse communicatie verzorgen. Een aansprekende opdrachtgever was ook de UNETO-VNI, de Nederlandse Ondernemersorganisatie voor de installatie en de technische detailhandel. Ik maakte complete beursstands, branchebladen en verzorgde allerlei communicatie.

We hadden een periode meerdere mensen in dienst en waren dus uit ons jasje gegroeid. Daar zijn we later weer vanaf gestapt en hebben het zogenaamde ‘Communicatiehuis’ geïnitieerd. Hierbij zaten we samen met diverse andere bedrijven, met andere disciplines rondom marketing en communicatie, in een gebouw en konden we in samenwerking klanten ontzorgen. Zo konden wij doen waar we goed in waren: mooie communicatie maken!


U leaset al sinds 3 mei 1992 bij MKB Lease. Hoe bent u ooit bij MKB Lease terecht gekomen?

Destijds werkte ik voor de BOVAG met GG-Communicatie. Ik ben toen via een dealerbedrijf in contact gekomen met MKB Lease. Zo is de samenwerking ooit begonnen!

 

Een Peugeot (type onbekend), Ford Scorpio, Hyundai Santa Fe, Chrysler Voyager, Opel Frontera, Kia Sorento, weer Hyundai Santa Fe,  Citroen DS 3 en Peugeot 108. Welke was de meest plezierige auto en waarom?

Poeh, lastige keuze. De Hyundai was een erg prettige auto en heb ik niet voor niets twee keer gereden. Maar mijn voorkeur gaat toch naar de Chrysler Voyager. Wat een heerlijke, prettige, ruime auto was dat. Het was één van de eerste auto’s met airco (dat was toen uniek) en we maakten met deze auto geregeld verre autoreizen. De auto werd soms zelfs omgebouwd tot een soort van camper, we sliepen er met gemak in. Dat waren nog eens tijden, prachtige herinneringen!

 

Wat valt u op aan de dienstverlening in de afgelopen bijna 30 jaar?

Eigenlijk was altijd perfect en goed geregeld. Ik wist dat het goed zat. Het prettige contact met korte communicatielijnen vond ik ook erg prettig.

 

Waar bent u het meest tevreden over?

Eigenlijk over de totale dienstverlening. Die was altijd erg netjes. Maar ik vond MKB Lease ook attent. In de communicatie, maar tevens door bij een vorig jubileum me te verrassen met onder andere een bos bloemen bij de aflevering van de auto. Een kleine moeite, maar zeker een groot gebaar. Ik had verder ook altijd het gevoel dat de mensen van MKB lease voor me klaar staan.

 

Hoe heeft u de samenwerking beleefd?

Zojuist heb ik dit al aangegeven. De goede communicatie en het prettige persoonlijke contact. Ze staan altijd voor je klaar bij MKB Lease!

 

U gaat nu genieten van uw welverdiende pensioen. Wat gaat u het meeste missen aan uw ‘werkzame’ leven?

Het schrijven van teksten en maken van mooie content. Maar ook het interviewen van mensen, zoals bij mij nu andersom wordt gedaan. Ik kreeg van deze zaken altijd veel energie, dat ga ik 100% missen. Maar het is nu toch echt mooi geweest!


Wat gaat u de komende tijd doen?

Ik heb 4 lieve kleinkinderen, daar ga ik van genieten! Daarnaast ga ik veel kijken naar de sportprestaties van de kleintjes. Verder houd ik van fietsen en ga ik genieten van de buitenlucht. Ik ben absoluut niet bang om in een zwart gat te vallen. Ik ga genieten van het leven!

MKB Lease bedankt Bert Gezelle voor zijn jarenlange vertrouwen en wenst hem namens het team alle geluk en gezondheid toe, samen met zijn dierbaren.

* Foto’s op deze pagina zijn van november 2011, toen Bert zijn Citroen DS3 afgeleverd kreeg. 

Bekijk meerdere nieuwsitems

Voordelig zakelijk leasen met MKB lease voor uw bedrijf

11 juli 2024

Met de leaseauto op vakantie: tips voor een zorgeloze reis

14 juni 2024

Nog 6 maanden profiteren van BPM-vrijstelling en subsidies

21 mei 2024

Elektrisch de vakantie tegemoet: 10 tips voor een zorgeloze reis met uw EV